- nekomu povedala nekaj po pravici
- poklicala zgoraj omenjeno osebo
Bi pa ne morem:
- prenehala z eno bedasto navado, ki mi pobere čist preveč časa in živčku...

rachka_ napisal/-a:se osvobodila tega čudnega stanja z enim samim (sicer bolečim) dejanjem. ampak ne upam. ko pa je toliko lažje živet v navajeni "udobnosti"
missT* napisal/-a:imela eno dobro virtualno prijateljico, kateri bi lahko zaupala vse skrivnosti (tudi tiste najbolj skrite), da me ne bi skrbelo, da se razve in katera me ne bi obtoževala...se mi zdi fajn imeti nekoga, ki ga poznaš le preko neta
g00fy_qa napisal/-a:Ne upam si izpeljati določenih zadev, ki bi mi sicer osebno veliko pomenile, ker se sama podzavestno oviram in ker še ne vem, kako te ovire razrešiti.
Tysia napisal/-a:Če si osredotočena na to zadevo, boš tudi podzavest čez čas začela uporabljati za dosego svojih ciljev. Morda še ni čas - okoliščine še niso optimalne, kar ti lahko sporoča prav podzavest.
Tysia napisal/-a:Vso srečo tebi in vsem ostalim pri uresničevanju teh "trenutno skorajda težko verjetnih zadev".
Tysia napisal/-a:Ps. Ko boš napisala knjigo, mi prosim javi. Glede na način razmišljanja, kot ga kažeš po postih na tem forumu bi znala biti zelo zanimiva. Temu primerno se jo že veselim.
g00fy_qa napisal/-a: Ampak je zanimivo, več znanja ko si nabiraš, bolj ugotavljaš, kako malo znaš.