lorelaj napisal/-a: Stanejo pa pasemski mucki tam okrog 600 evrov in več, za 500 evrov se je že treba vprašat kakšni so ti vzreditelji (govorim za tiste pasme za katere sem se jaz zanimala). Vsaj po mojih izkušnjah in po izkušnjah tistih, ki so mi svetovali glede nakupa mačke. Se pa strinjam, da je to ogromno denarja, sploh za nas mlade.

Upam, da se boš kljub vsemu odločila za nakup novega mucka, ker ni bolj pomirjajoče stvari kot gledanje malih kepic, ki se podijo po stanovanju.

Ja, meni je toliko dnarja absolutno preveč... Mogoče nekoč, z redno službo. Mi je pa mami rekla, da ona ne more živet brez mucka (leto pa pol nazaj je rekla, da ona v svoji hiši mačka ne bo mela), tko da se bove enkrat sam odpelale v Gmajnice pa vzele kšnga mladička, ker živimo itak čist blizu. Je pa smotan, ker jih je zdej ful mal. Do pomladi čakat je pa dolga. No ja, če kdo ve za kšnga izredno crkljivega mladiča, nej sporoči.
Kok je dolgčas v hiši, začela sem mojo 8 letno psičko učiti nove trike, ker se morm z nekom ukvarjat. Kok jo pogrešam, revčico.
Zdej sm šla domov in se mi je kr ena mačka nalimala in se hotla crkljat. Neka neznana mačka, nikol se mi to ni zgodil v 13 letih. Pa se je ful ustrašla, k je avto šou. Se sprašujem, če majo mačke kkšne sorte telepatijo. Kao, da je povedala, da je moja muca v redu.

Pa ona se je prejšn večer ful čudn obnašala, k sm jo zadnjič vidla. Kr ni in ni hotla v svojo sobo. Na hodniku se je usedla in protestirala. Ne vem. Mogoče majo res kej magije v seb. Al se pa men meša.