Kaj bi, pa se ne upaš?
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
se postrigla na paz.
Zadnjič spremenil Josephina, dne 11. Apr. 2009 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uf, js bi ful stvari nardila, če bi mela pogum!
- njegovmu fotru bi rekla nej se neha obnašat k en kreten oz. da JE kreten (to sigurno spada pod prvo točko)
- določenim ljudem, ki mi nakravžlajo živce, bi povedala par močnih u faco, sam k me omejuje moja "bodi tiho, lepo se obnašaj" vzgoja, če pa že to storim kljub vsemu mam pa potem kljub olajšanju tisto fakin slabo vest, da sm preveč zinla
- šla na kak plesni tečaj
- se prijavla na Milijonarja (ko je še bil na sporedu)
- šla na kako avanturistično potovanje
- njegovmu fotru bi rekla nej se neha obnašat k en kreten oz. da JE kreten (to sigurno spada pod prvo točko)
- določenim ljudem, ki mi nakravžlajo živce, bi povedala par močnih u faco, sam k me omejuje moja "bodi tiho, lepo se obnašaj" vzgoja, če pa že to storim kljub vsemu mam pa potem kljub olajšanju tisto fakin slabo vest, da sm preveč zinla

- šla na kak plesni tečaj
- se prijavla na Milijonarja (ko je še bil na sporedu)
- šla na kako avanturistično potovanje
-
- Kofetarica
- Kontakt:
- positive vibration
- Cosmofrik
*Lilli* napisal/-a:*poslala bi vse nekam...spraznila bančni račun, šla po njega, ga "ugrabila" in šla z njim na dooooolgo potovanje..po možnosti v Avstralijo![]()
Enako.

^^ Pa postrigla bi se pa pobarvala, šla na tečaj orientalskega plesa, skočila s padalom, nrdila tattoo in piercing, zaigrala v kakem filmu.. pa še kr dost stvari

Uzela par cunjic, par kremic, mačka in komp, si odklenila pot u njegovo stanovanje, počakala, da pride domou in rekla "han, jst bi tko rada delila življenje s tabo" ...
Pa je najbrž prepozn
...
Pa je najbrž prepozn

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...