Cosmo obdarovanje 2008

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Picaboo napisal/-a:Men se pa zdi, da sem uganila :P A mam prav? :D

Sej nevem al bi priznala, al ne :D ... Ma ajde dej, priznam! Js sm bla :D ... Mi je pa žou, ker nimaš na telefončku za obesit tisti hengič na mucko... Res sm upala, da ga boš mela :( ...

Halooo! Kdo je moja obdarovalka?? :D
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Oooo, Picaboo, pol se pa mogoče clo poznava :D
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

jaz pa še nisem dobla! :( no sam da je moje dostavljeno! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Jaz grem pa danes domov pogledat če je moje darilce pršlo.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Dobila. In sem fulfulful pozitivno presenečena. Neka malenskost (d00h), svečka (ker svečk ni nikol preveč), blokec, ki ma nakonc zemljevide (to mi je ful všeč, ker zemljevidov ni nikoli preveč in mi jih končno ne bo več treba trgat iz katalogov za potovanja pa jih pol lept v akto/blokce/kamorkol že), pa uhančke, ena zelo lepa misel, pa še ena zelo lepa misel, pa posušen listek pa božiček pa tko no. Uglavnm ful sem vesela, da nisem dobila sticky&shiny stvari (kakšen gloss ipd), pa da je dejansko namenjeno men, sm bla kar presenečena, ker se mi zdi da na forumu nism praktično ničesar o seb povedala - pa ji je ratal =)
Zdej grem pa celo temo okol obrnt, da te najdem :D Hvala še enkrat, polepšala si mi dan :)
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

No, tud moja obdarovanka se je oglasila in sem prav vesela, da ji je bilo darilo vsec. :)
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Aja, me pa ful zanima kera je moja, ker res nimam blage :D
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jessyca »

Js pa še kr nisem dubla :( Me že skrbi, da se ni kje zgubilo na pošti...
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

jessyca napisal/-a:Js pa še kr nisem dubla :(

Nisi edina. Malo potrplenja pa moramo imet :D Sicer pa pomoje ni veliko moznosti, da se je na posti zgubilo ... upam samo da bo do 31. 12 :bgdev:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Moje darilce roma čez dobro uro na pošto, takoj ko odletim iz službe in če ne drugač, dam s hitro pošto naprej, da bo ja pršl do obdarovanke do časa, ko nos dedek mraz :D

Pa ob tej priliki bi se še opravičla moji obdarovanki, ker je morala tolk časa čakat oz. mora še mal čakat :bussi:
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yesa »

Uff hvala bogu da nisem edina !! Sm mela te dni tako gužvo da enostavno nisem uspela narest nič ! Danes sem odposlala darilo in upam da bo tisti ki je to namenjeno všeč. Kolk sem zajle preletela malo čez poste pa sm vidla da obstajajo tud kritike...Če pa je blo rečeno , da se obdarujemo v vrednosti 5 e. Al se motim ?? Itak da je vsaka dala več kot 5 e + poštnina. In če ne poznaš človeka, kako lahk pol veš s čim bo zadovoljen? Zato daš nekaj malega, za res tisto malo vrednost, tolk da razveseliš osebo. In tud jaz sem dobila svečke in še kozarčke !!! Fuuul hvala mojemu božičku..Mi že krasijo sobo....am...kera je bla ? :)
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

Yesa
:hallo:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Mene je pa božiček obiskal! :jump:

Prinesel mi je CD Greatest hits Placida Dominga! :D lepo, lepo, sedaj čakam večera, ko bo tema in si ga bom vrgel na slušalke, da bo bolj prišel do izraza! :)

pa eno lepo čestitko z lepimi željami sem prejel! :)

sicer se je božička predstavila kot Cosmopolitanka, zato ne vem, če se spodobi, da vprašam, komu se lahko zahvalim za lepo darilo! :D

Hvala za darilo, Božička, kdorkoli že si! :P
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yesa »

lakeesha napisal/-a:Yesa
:hallo:

Hvala hvala hvala hvala... :) ful lepo res !! Si sama nardila ? Ful mi je blo včeš ko je pošta prispela točno na božični večer:) Škoda da meni ni uspelo do takrat oddat. Upam da je moja pošta še prispela tisti ko sm poslala. :?:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

^ ne nism sama nardila... sem vesela d ti je všeč, in da je bil božiček točen :)

drugač pa:
se bomo še kdaj kej obdarovali?
men je prou fajn tole :P
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Zaklenjeno