Pr dveh mojih biuših (sta bla učitla snb), je blo u glaunem tko, da so jima plačal karto, pol sta si pa uzela neki cajta, da so mal potreniral, umes pauza, par fur za lastn užitk, pa spet mal učenja ...
Se pa baje kr splača. Če ne drucga, kšna modrica pa nakraužlan žiuc mnj
Tamala_mrha napisal/-a:Drgač mi pa grejo na živce eni đeksoni, ki se peljejo mim tebe (oz. pred tabo), toliko da ne preko tebe in ti zaprejo pot, da skor padeš... pa že ko sem še smučala, sem večkrat naletela na take kretene, ki se ne znajo vozit po svoji strani proge, čeprav je placa več kot dovolj.

To prznam, da tut jst kdaj nardim, ne zanalašč, ampak učasih pač ne znese. U useh teh letih še nobenga nism zahklala, pa kokr mi je znano, tut nobenga ni spodnesl zarad mene.
Se je pa tut men že zgodil, da mi je kšn smučar pržgou od zadi in se mi zapelu čez dilo. Nazadnje lih zdej, na božični bordariji, pa nej povem, da ni blo prou nobene gneče in ni šlo za "izhod u sili"

.
Sm pa po treh letih (se mi zdi) končno spet mal ceuca furala. Sicer z eno salto nekje "na poti", ampak ja, oh, pure pleasure.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...