*purple* napisal/-a:Noelia napisal/-a:Upam, da ta dekleta uživajo in živijo življenje, ki so si ga izbrale ne da bi se ozirale na to kakšno mnenje imajo taki ljudje, ki se morajo non stop vtikat in obsojat. Glede na to, da je govora samo o ženskah- s kom pa se mečkajo te punce- med sabo?
to je pač moje mnenje, jebi ga.Sem precej drugačna kot te vrste dekleta in seveda tega ne podpiram in mi ni ne lepo/ne moderno ne nič.Kaj se pa zgodi s telesom, če se spolni organi dotikajo? Ne vem kaj si zaslužijo tipi, jaz pa vem, da si zaslužim tiste prijetne občutke, ki jih prinaša seks.
tebi prijetni, meni pač ne.ne more mi bit prijetno z nekom, ki ga poznam eno uro in z usakim ki mimo pride.
je pa jasno napisano, če ap ne razumeš, pa tvoj problem....
purple,vidiš,ene se ne cenijo in mislijo,da s sexom dobivajo vrednost.sam te vrednote niso dolgega ne cenjenega veka.
sama sem ful poštena kar se zvez tiče in mi na kraj pameti ne pade,da bi tipa prevarala al pa sam brezveze zarad telesne potešitve s kr enim skočla med rjuhe.
res da sm nepotešenka kar se sexa tiče,ampak le z osebo s katero sem tud čustveno povezana.
no puberteta...ene parkrat sm ga res polomila,ker sm se dala dol sam zarad lepšega.sam pol sm mela hudega moralca.
in družla sem se pretežno z moškim spolom,kar pa je pognalo nemire med folkom,kot da je to kaj takega.
ko sm začela v osmem klasu malo okoli hamlat so se začele širit odmevne govorice,da sm kurba,da vsakem nastavljam,kar pa ni blo res,ker sm junfr zgubla ker nekej cajta po začetku govric...pa čeprav vse skup ni blor es sm se tega nastavljenega slabega glasa od folka,ki mi je marsikaj zavidal sprala šele lansko leto.ni mi blo nč kaj prijetno...tiste,ki pa to dejansko delajo pa so svetnice.to je zelo boleče.sam jaz sama zase znam,da ne morjo kr tak s prstom za mano kazat,da so me fukali.
Kaj se zgodi če se spolni organi dotikajo?jao mene!ženska premisli malo...sej je sex ful lep!sam ne z vsakim.jaz že nočem kake spolne bolezni fasat!
pač OK če tebi paše menjavat spolne partnerje kot štumfe,sam ni to vsem gušt.
Mene je blo ful sram,ko sm se kr tak dala dol pijana...to mi je dalo ful mislit.
pa če si stem misnla,da je tud ful lepo varat...tvoj problem...in seveda tvoja stvar.
meni osebno ne bi blo nikaor kul,da fanta,ki ga mam res rada prevaram...ne vem,kak bi mu lahk v oči pogledala...kak bi se spet lahk k njem stisnla...in kak sploh bi lahk stopla pred njega.