MilkyWay napisal/-a:Ryu, oprosti, ampak moram. Sicer je pa tuki samo izmenjevanje mnenj, in jaz tega ne jemljem kot napad ali karkoli drugega... Čeprav bi lahko bilo (sem bolj mirne sorte
)...
delusional napisal/-a:je velika razlika al se je tip sam mal šlatal tam z eno babo (pa se greš ti pol z enim tipom, pa je to to), kukr pa če bi dejansko mel svojega tiča v drugi in bi bla tudi strast umes. ti si stara 19 let, in to ti je prvi tip.... a res misliš da te ne bo nikoli več prijelo kaj druzga sprobat - tud kaj več kot sam jezik? v tvoje dobro upam da te bo primlo.
Lej, js nevem, kaj bo mene primlo čez en mesec, kaj šele čez 1 leto... Jaz pač zaenkrat jemljem tako mečkanje kot sexanje z nekom drugim za varanje... Če ga ti ne, tvoja stvar. Če ti paše, ko si v zvezi, se mečkat z vsakim, ki pride mimo (sej to ni sex, torej ni varanje), dej... Ni pa rečeno, da se to zdi vsem.
Ja, in stara sem 19 let. To je moj prvi resni tip in me tega ni sram priznat. Vsaj vem, da se nisem vlačla u vsakem kotu diskotete z nekom, ki sm ga prvič vidla, nisem se dajala dol z vsakim, ki je pršu mimo, nisem osvajala nekoga, ki mi sploh ni bil všeč, sm pa hotela samo njegov sex... Tega vsega nisem delala... Na kar sm ponosna.
In če bo meni pašalo bit z enim in istim tipom celo življenje, si ga bom verjetno sama zafukala in sama ne bom občutla strasti drugih moških. Tko da moja zveza naj ne briga nobenega...
Svaka čast!vsaj ne bodo mogli s prstom kazat za tabo:"JAZ SM JO FUKAL!"drži se tega tud naprej.
jaz tud jemljem sam šlatanje in neko mečkanje z iks osebo za varanje,ker pač to tud je.pa ni važno če so sexali.nikoli ne veš kaj se zgodi v prihodnosti,tak da je trebamet takoj čiste račune.
Punca drži se svojega načela...
in vrjemi...najbolše česnje rastejo na domačem vrtu.