jullia_ napisal/-a:Prva je ta, da si se ti dejansko res začela malo manj trudit za svoj videz. Pri meni je že bilo tako. Na začetku sem visela v kopalnici cele ure, bognedaj, da bi bila kje kakšna nezaželena dlaka, lasje vedno sveže umiti,... Sčasoma sem se pa nehala tako obremenjevat s tem, čisto v redu se mi je zdelo, da sem šla z njim ven nenamazana, lasje lepo v čop,...
Pa ne me narobe razumet, ne zdi se mi narobe, da se človek malo manj posveča svoji zunanjosti (dokler ni umazan in strgan), ampak na nek način pa razumem, da bi fanta lahko zmotilo, da je imel na začetku punco, ki je vedno pazila, da nosi ujemajoče spodnje perilo, potem so se pa naenkrat pojavile navadne gate namesto tangic.
Če imaš nekoga zares rad, ga ljubiš, ti ni toliko važno ali ima brčice le enkrat na pol leta ali vsak mesec ... Kaj bi storila, če bi tvoj tip namesto boksarc začel nosit navadne gate? Začela gledat okoli za drugimi ali njemu rekla: ej ej ej ej ... dej raj boksarce obleči, ker so ful boljše? Pač to so tako banalne stvari, pri katerih še moški ne funkcioniramo precej drugače od žensk.
jullia_ napisal/-a:Druga možnost je pa bolj smotana, ker pomeni, da ga vleče drugam, ker ga ti ne privlačiš več tako močno kot na začetku, zato gleda naokrog in te primerja z drugimi, ki bi jih mogoče lahko imel.
Vedno obstaja nekje ženska, ki je lepša, privlačnejša od tebe. Ampak dokler je fant srečen in zadovoljen, se s ploskim trebuščkom svoje sošolke ne bo pretirano ukvarjal. Zato se mi zdi, da te njegove opazke ne pomenijo nič dobrega.
To je pomemben stavek v tem postu! Dokler je tip srečen, vesel, ima rad, te ljubi .... se ne bo oziral za drugimi ... ko bo to začel početi, je nekaj narobe. Pika.
jullia_ napisal/-a:Lahko se za začetek poskusiš zrihtat in preveriš, če ga boš nakurila, čeprav bi ti osebno bolj svetovala čisto direkten in iskren pogovor o tem, zakaj se mu zdi nujno poudarjat, da imaš ti malo brčic, soseda jih pa nima.
Direkten in iskren pogovor je tipično ženski pristop v ravno napačnem trenutku