It's me.
Glede faxa je tako: oba sta fajn, profesorji so mi bli kul tako na eni kot na drugi fakulteti. Nekaj jih je celo istih. Cerarja še najbolj pogrešam
Pol. ekonomija je v Mb bistveno enostavnejša, kar je tudi prav, saj se mi ne zdi, da je to tak predmet, ki bi moral biti posebej zahteven na pravni fakulteti. Če boš sploh še mela PEk in ekonomiko podjetja, ker se nekaj govori, da teh predmetov naj ne bi bilo več.
Ni predmeta primerjalno ustavno pravo (je kot izbirni v 4.letniku), temveč se pri ustavnem pravu obdelajo tudi prvine primerjalnega. Imaš pa že v 1.letniku angleščino, katera je v Lj v 2. Sicer pa so profesorji vsi ok, pa saj nimaš kaj dosti stika z njimi, bolj z asistenti.
Če si prvi letnik rednega študija, se boš morala žal ponovno vpisati v 1. letnik, čeprav boš imela pogoje za 2.letnik že opravljene. Razen, če se odločiš za izredno, potem lahko greš v 2. Vse opravljene izpite, razen PUP ti priznajo brez kakršnih koli zapletov. Imaš tudi kakšne ugodnosti pri izpitih, ki jih še nisi opravila, pač glede tega, da ne rabiš čakat na redne roke, temveč lahko greš izpit pisat že prej, npr. s ponavljalci ali izrednimi.
Če te zanima še kaj več, povej.