velik sreče

punchka987 napisal/-a:a mi lahko kakšna prosim pove če so pri primerjalnem ustavnem pravu ustni?pa če so a lohk pridejo tut po 3.7.?
Poison Girl napisal/-a:Še ena bodoča pravnica tuki.Pravo me ful zanima, že od osnovne šole naprej govorim, da grem na ta faks. Ampak nimam pa nobenih učnih navad. Trenutno sem 4. letnik gimnazije in se šoli ne posvečam prov dost, mi pa vedno rata da dobim dobro oceno, ampak faks je čis drugo in se bom mogla mal k sebi spravit.
(Verjetno se bom takoj, ko bom padla prvi izpit
.)
Kakšni so pa kej profesorji? Pa odnosi med sošolci? Sem slišala, da so bolj tako, vsak gleda samo zase, nobene pripravljenosti, da ti pomagajo itd.
Poison Girl napisal/-a:anoyel napisal/-a:vsak študent ma lastno omarico, super knjižnica+prostor za učenje, na hodnikih take klopce za se mal spočiješ, ogromn wcskratka sama stavba je zelo prijetna na uč.
To pa vem ja, sem že na informativcih vidla, pa še fajn mi je ker mam čis bliz doma.
Mayflower* napisal/-a:Ja, moja obsedenost z urejenimi zapiski me je prpelala do tega, da doma prepišem kar na faksu nakracam in že to pobere minimalno dve uri. Tko da ja ... recimo samega učenja pa še nism dožvela, sem pred kolokviji bolj kot ne ponavljala.