jz mam pa spet nek problem ,ko nevem kako si razlagat...
situacija je taka... z enim fantom sva sodelavca že eno leto, s tem, da je on zamenju delovno mesto in sva še bolj sodelavca, pač zdej se najino delo prepletuje.. no in pač je ves čas tam pri meni, res dosti govoriva, se mi zdi, da ga poznam bolš kot kšnga druzga sodelavca čeprou se druživa šele 3 mesece. no in za svoj rojstni dan sem ga povabla in je takoj odg."pridem, ti samo povej kam in kdaj".. in jz itak vsa vesela.. k se pač res nisva dolgo poznala..pa sm mogla isti dan odpovedat ker je pač prišlo neki resnega vmes--ampak nasledni dan se je dalo že rešit in sm mu pisala, da zdej sm rešla situacijo in da lahko pride.. pa napiše, da zdej pa ne more ker gre z mamo pa sestro na pico... ok, to štekam.. pol čez en mesec je meu on rojstni dan in me tudi mene povabi na žur.. in malo sm bla skeptična ka nism vedla, a me je povabu sam zrd tega k sm že jz njega al zrd tega ker me je pač hotu povabit.. pa jz sm bl direktna in sm ga u hecu pač to prašala,pa reče "aja, sej sm prou pozabu, da si tud ti mene povabla.".. ampak je vedu unaprej, da ne bom mpgla pridt ker pač delam nočno tisti dan..pa je reku"pridi pa za par urc usaj" in jz itak nism šla... no, sej nekak bi lahk zvozila in si sama pomagala, ampak v vsej tej situaciji sodelujeta se naša dva sodelavca..tadva sta moja sošolca se iz srednje šole in en od njiju je kao in love vame, tadrugi je pa fak frend...občasno...tko brez obveznosti..tadva sta pa stalno skupi in vesta kakšnem trikotnik je med nami..fora je pa še v tem, da ta ki je kao zaljubljen pozna tudi tega, ki mi je všeč...in mu pač govori take grde stvari o meni..in ko ga uprašam zakaj govori tko, da pač kao bi rad vidu, če tudi ta (ki mi je srčkan) misli isto, pa sm mu rekla nej pusti, da bo že sam presodu,sej razumem, je že res, nekdo ki me pozna 7 let ma drugačno mnenje o meni kot nekdo ki me pozna par mescou.. no in pač tadva prjatla sta oba bla na njegovem žuru in ta ga je prašu kao zakaj je on mene sploh povabu. pa da je reku"pač sva na delu ful skupi in tko naprej in se mi je zdelo prou da jo pavabim." pa je oni uprašu in kaj zdej k je ni..pa da je reku"ja zdej nič, mam še tolko gostov katerim se moram posvetit.."
in pol ko sva se vidla je reku"samo ti si manjkala, ma itak stalno neki zatajiš, se zmeniš pa ne prideš" to je letelo na unga prjatla k se je pač parx tko zgodilo..no in pol sm mela za mu dat še darilo, pa nism hotla neki na delu ka itak, tam usi neki špijajo,pa sm mu rekla en dan da če ma cajt naj pride do mene, pa je reku, da tisti dan nima časa in da se kao nasledni dan itak vidiva na delu.. hm...ni več tko prjazn kot je bil.. in mene me rahlo skrbi kaj oni njemu govori...ker konc koncev, da ti nekdo o neki osebi trobi neki slabga....malo mi mečepolena pod noge ker me pač hoče zase..sej to razumem, ma se mi ne zdi fer...in pol use kar tale ki mi je ušeč reče interpretiram, da je samo prjazn do mene...sej jz vem,da fajn sm mu, samo ne morm vedet kolk..in ta prjatu govori okoli da sej itak nism za resne veze, da me zanimajo samo orgije, da tralala, tralala....pa temu ki mi je ušeč sm rekla nej ga niti ne posluša ker ne ve kolk se sme pohecat, pa je reku, da on itak ve kje je meja....zdej če sm mu sam fajn kot sodelavka oz.prjatlca ok, ma če sm mu ušeč še kako drgač in da ta prjatu namerno to počne, mi pa ni prou..
sej mogoče moj problem niti ne spada v to temo..sam tolk dvomov je ki me razjedajo...mogoče niti ni nek hard problem..le to je , da mi že dolgo ni bil nekdo resnično ušeč kot oseba pač..in ko mi je mrknem...ne vem kaj rečt, nrdit, si mislt..in pol se zalotim, da učasih razmišljam kot neka petnajstletnica

...