Seba; vadi natikat kondom ko boš sam... Pač žrtvuješ eno škatlo in to je to.

merisima napisal/-a:Seba,nista edina,ki mata probleme skondomčiči.nas je malo več takih.ko sm zarad enih problemov nehala jest tabletke sva s tipom pršla do dejstva,da bova sexala s kondomom...in jaz lepo kupim škatlo durexa(tisti vijolčni s perescem na embalaži pa še lubrikant je pršu zravn) in greva midva sexat...model odpre kondom in si ga gre natikta...to so bli živi smehi...ja nikakor da pride prav.pol pa ga še do vrha ni mogu potegnt(smo 3 uničl).pa grem jaz v akcijo,da mu ga nataknem in naredim še hujše smehe...ipak sem že malo iz prakse...pa sva rekla da ko jeb* kondome...kaj se bomo jebal z njimi če se lahk sami-tak malo za đouk
.tak da veste da niste edini in jaz se vam ne mislim smejat zarad tega.
svaka čast,da hočeta met zaščito.pridno vadite pa vesel in zadovoljujoč sex,da bosta oba zadovoljna,zadovoljena in potešena
chiqqa napisal/-a:kako vama rata ne nataknt enga bogega kondoma mi tut ni jasn :9 sej sam primš za glavco pa dol potegneš oz. skrolaš
je pa res, da se je tole nama zgodil z lubijom, k sm bla jz nedolžna, on je pa pred mano mau ene par žensk za tko..in točno tko kot si napisu ti, da je blo posebno, ker je bla ona, si jo meu rad..ne pa kar ena..in zto je tut mojga bremenil kako bo šlo, a bo vse ok itd... ampk jz sm sam lepo ga stinsla k seb, rekla nej se ne sekira, da ga mam rada kljub usmu, pa nej pozab na tisot žverco dol in sva začela od začetka, lepo božanje, lubčkanje,rajcanje in to..
(aja pa to itak pol še strah da se zgodba ponovi ane..)
pa je pozabu na tistga spodi in lepo nataknu in horuka =) more bit pa tut ona dosttt vlažna!! pa en sme se bat..pa reč ji naj se na zakrč, ampk nej se sprosti, kd a bi spala, kd a ne pričakuje da bo neki šlo v njo
aja pa mi2 sva za 5 sec, tok d aje šu notr BREZ KONDOMA! oz. minutko, ker je blo prehudo da bi ga spustila vnno in pol si ga nataknu in akcija naprej