Težko nataknem kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
TOSHIBA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TOSHIBA »

Pr nas nismo mel pa nikol problemov z natikanjem kondoma..^^

Seba; vadi natikat kondom ko boš sam... Pač žrtvuješ eno škatlo in to je to. :D Pa poskrbita, da bosta oba sproščena, uporabta lubrikant, in veselo seksat...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

seba: ne oziraj se na post od Murphy the housedoga.

sčasoma vama bo zalavfalo, brez skrbi :zustimm:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ne hitet. Če ne gre, mogoče še ni čas za to - sliši se pravljično, ampak pogosto je tako, da telo samo sproži obrambo in se vaginalne mišice skrčijo, čeprav punca misli, da je pripravljena. Siliti pa je brezveze, ker bo bolelo + same čudne izkušnje si bosta nakopala po nepotrebnem in potem ena izkušnja vpliva na pričakovanja za prihodnjič itd.

Priporočam lubrikant, ker bosta verjetno oba tehnično zaposlena in je vlažnost lahko sprva manjši problem, kondome zvadi natikati sam, potem pa še skupaj - ko ga natikata, se smejta in pogovarjajta, ne se bati tresočih rok ali pa upada erekcije, ker četudi pade dol ... bo čez čas spet gor, tako da brez skrbi, nikomur ne dokazuješ ničesar, še najmanj punci, ki ti česa takega že ne bo zamerila :wink: Najdita en super varen položaj, kjer se oba počutita sproščeno, kjer se lahko božata in poljubljata, sta si še bolj blizu ... tudi to vpliva na sproščenost in prvi odnos.

Pa srečno :wink:
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

Seba,nista edina,ki mata probleme skondomčiči :) .nas je malo več takih.ko sm zarad enih problemov nehala jest tabletke sva s tipom pršla do dejstva,da bova sexala s kondomom...in jaz lepo kupim škatlo durexa(tisti vijolčni s perescem na embalaži pa še lubrikant je pršu zravn) in greva midva sexat...model odpre kondom in si ga gre natikta...to so bli živi smehi...ja nikakor da pride prav.pol pa ga še do vrha ni mogu potegnt(smo 3 uničl).pa grem jaz v akcijo,da mu ga nataknem in naredim še hujše smehe...ipak sem že malo iz prakse...pa sva rekla da ko jeb* kondome...kaj se bomo jebal z njimi če se lahk sami-tak malo za đouk :) .tak da veste da niste edini in jaz se vam ne mislim smejat zarad tega.
svaka čast,da hočeta met zaščito.pridno vadite pa vesel in zadovoljujoč sex,da bosta oba zadovoljna,zadovoljena in potešena :twisted:
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

merisima napisal/-a:Seba,nista edina,ki mata probleme skondomčiči :) .nas je malo več takih.ko sm zarad enih problemov nehala jest tabletke sva s tipom pršla do dejstva,da bova sexala s kondomom...in jaz lepo kupim škatlo durexa(tisti vijolčni s perescem na embalaži pa še lubrikant je pršu zravn) in greva midva sexat...model odpre kondom in si ga gre natikta...to so bli živi smehi...ja nikakor da pride prav.pol pa ga še do vrha ni mogu potegnt(smo 3 uničl).pa grem jaz v akcijo,da mu ga nataknem in naredim še hujše smehe...ipak sem že malo iz prakse...pa sva rekla da ko jeb* kondome...kaj se bomo jebal z njimi če se lahk sami-tak malo za đouk :) .tak da veste da niste edini in jaz se vam ne mislim smejat zarad tega.
svaka čast,da hočeta met zaščito.pridno vadite pa vesel in zadovoljujoč sex,da bosta oba zadovoljna,zadovoljena in potešena :twisted:

Ja če pa sta uporabljala durexe ... ni čudno, da je šlo vse narobe :D :D :lol:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kaj pa je narobe z durex-i? midva imava tiste pleasuremax pa so čisto ok.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Vsak najde sebi primerne :wink: Midva sva imela recimo precej problemov z durex-i ... pa niso bili dovbolj prožni (ni šel gor lepo), pa so bli pretrdi .. pa ne vem kaj še vse ... No, ampak glavno da zdej vse štima :P
Jaz imam vedno prav.Slika
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

eto ti...najbolj hvaljena< firma kondomov pa so za en k***c!pa še dragi so!faaaak!mislim da so bli tissti iz celi svet po 199 sit boljši :)
drgač pa tud jaz nimam nekih izkušnj s kondomi...sam res bed kar se durexa tiče.sej kot je blo napisano da niso dost prožni al pa trdi.groza.
a ni blo nekej govora da odo kondome izdelovali po številkah S,M,L,XL?to bi blo najbolj,sej nimajo vsi tipi enako velkih tičev in pol zna bit,da je enim kondom preamli,drugim prevelik.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

kako vama rata ne nataknt enga bogega kondoma mi tut ni jasn :9 sej sam primš za glavco pa dol potegneš oz. skrolaš

je pa res, da se je tole nama zgodil z lubijom, k sm bla jz nedolžna, on je pa pred mano mau ene par žensk za tko..in točno tko kot si napisu ti, da je blo posebno, ker je bla ona, si jo meu rad..ne pa kar ena..in zto je tut mojga bremenil kako bo šlo, a bo vse ok itd... ampk jz sm sam lepo ga stinsla k seb, rekla nej se ne sekira, da ga mam rada kljub usmu, pa nej pozab na tisot žverco dol in sva začela od začetka, lepo božanje, lubčkanje,rajcanje in to..
(aja pa to itak pol še strah da se zgodba ponovi ane..)
pa je pozabu na tistga spodi in lepo nataknu in horuka =) more bit pa tut ona dosttt vlažna!! pa en sme se bat..pa reč ji naj se na zakrč, ampk nej se sprosti, kd a bi spala, kd a ne pričakuje da bo neki šlo v njo

aja pa mi2 sva za 5 sec, tok d aje šu notr BREZ KONDOMA! oz. minutko, ker je blo prehudo da bi ga spustila vn :P no in pol si ga nataknu in akcija naprej :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

chiqqa napisal/-a:kako vama rata ne nataknt enga bogega kondoma mi tut ni jasn sej sam primš za glavco pa dol potegneš oz. skrolaš

nama se tudi npr. durex sadni sploh lepo ne odvijejo :nixweiss: tisti pleasuremax so pa fajni.
seba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a seba »

chiqqa napisal/-a:kako vama rata ne nataknt enga bogega kondoma mi tut ni jasn :9 sej sam primš za glavco pa dol potegneš oz. skrolaš

je pa res, da se je tole nama zgodil z lubijom, k sm bla jz nedolžna, on je pa pred mano mau ene par žensk za tko..in točno tko kot si napisu ti, da je blo posebno, ker je bla ona, si jo meu rad..ne pa kar ena..in zto je tut mojga bremenil kako bo šlo, a bo vse ok itd... ampk jz sm sam lepo ga stinsla k seb, rekla nej se ne sekira, da ga mam rada kljub usmu, pa nej pozab na tisot žverco dol in sva začela od začetka, lepo božanje, lubčkanje,rajcanje in to..
(aja pa to itak pol še strah da se zgodba ponovi ane..)
pa je pozabu na tistga spodi in lepo nataknu in horuka =) more bit pa tut ona dosttt vlažna!! pa en sme se bat..pa reč ji naj se na zakrč, ampk nej se sprosti, kd a bi spala, kd a ne pričakuje da bo neki šlo v njo

aja pa mi2 sva za 5 sec, tok d aje šu notr BREZ KONDOMA! oz. minutko, ker je blo prehudo da bi ga spustila vn :P no in pol si ga nataknu in akcija naprej :)

Hvala... kak to misliš 5 sec brez... a kr si bla nedolžna, pa je šlo lažje, al zakaj?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ne, pomoje je hotela povedati, da je bilo brez kondoma tako fajn. ni fora, da gre lažje not, če ni kondoma gor. samo to je, da je manjša možnost, da ti pade dol, ker ti ni potrebno natikanje kondoma. samo odsvetujem, da se gresta že na začetku seks brez zaščite.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja gre lazje not ce ni kondoma. kondom ful vlaznosti pobere in izsusi se hitrej.

jst mam ze po naravi precej vlazno, ampak prav cutim razliko s kondomom
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Brez kondoma je vstop v nožnico res lažji. Sploh pa pri prvih odnosih, ko si že itak cel presran :lol:

Kondom izsuši zadevo in potem peče, riba, skratka ni prijetno, če ni ženska res enormno vlažna :?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ok, se res pozna. ampak vsekakor to še ni znak, da se s kondomom ne da. samo vajo potrebujeta, pa seveda sproščenost in vlažnost, drugače pa si pomagajta še z lubrikantom. saj bo :ja:
Odgovori