Jah zaradi računalnikov in igric je že v marsikateri vezi povzročilo frustracije pri ženskah.
V bistvu ne poznam primera, da bi dečko igral igrice in njo ne ti to težilo.
Sam sicer nisem neki fan teh zadevščin...imam pač dosti drugega bolj pametnega dela. Imam pa dosti kolegov, ki še pri 30ih igrajo igrice in navdušeno filozofirajo o kateri izmed njih.
Trenutno sem si snel z neta kung fu pando in jo enkrat na teden za kakšne pol urce igram, če mi zapaše...mi je smešna in zabavna grafika.
Skratka mislim, da se morajo moški naučiti zmernosti in živeti resnični svet in ne namišljenega kjer so heroji in imajo stvari pod kontrolo.
Morda so to večni sanjači, ki so v mladih letih sanjali, da bodo nekaj ali bili nekdo. Zdaj pa pač hodijo v službo cele dneve in jim je to neka uteha za izgubljenimi sanjami. Ampak si v bistvu s tem še bolj zafurajo življenje.
Morda je fora v tem, da imaš pri igrici možnost ponovnega poizkusa, če umreš greš znova.
V življenju je pa malo drugače. Mislim, da se tu lahko razvije neka psihološka teorija kateri moški so nagnjeni k igranju igricam in posedanju za računalnikom cele dneve.

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE