pepelčica napisal/-a:Po moje je blackberry full zakompliciran za uporabo. In še moreš imet funkcijo blackberry vklopljeno da sploh bere sim kartico.
ne rabiš nobene blackberry funkcije, ker jaz je nimam... imam 8310 curve in mi je fuul všeč, pa sploh se mi ne zdi zakompliciran nič
Ma meni mi ne zazna sim ko dam not. Na simobilu so tui rekli da če maš vklopljeno to funkcijo ne moreš sim kartice uporabljat v drugih telefonih...booo
pepelčica napisal/-a:Po moje je blackberry full zakompliciran za uporabo. In še moreš imet funkcijo blackberry vklopljeno da sploh bere sim kartico.
ne rabiš nobene blackberry funkcije, ker jaz je nimam... imam 8310 curve in mi je fuul všeč, pa sploh se mi ne zdi zakompliciran nič
Ma meni mi ne zazna sim ko dam not. Na simobilu so tui rekli da če maš vklopljeno to funkcijo ne moreš sim kartice uporabljat v drugih telefonih...booo
Pri katerem operaterju si ti?
pri simobilu sem
Zkj meni ne dela? Jz sm tudi pri simobilu in imam orto v nulo..booo
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
js sm pa mal te pametne telefone gledala, pa mi sploh ni jasno, če bi znala to uporabljat... že tale nokia n95 mi je cela znanstvena fantastika, kolegica jo ma, pa ga sploh ne upam dirat. pa res je cegel
hm, ma mogoče kera nokia 5610 al 5310 pa ma probleme z njo? ker meni zadnje čase dela probleme pa slišala sm tud, da je mobitel dobil neko serijo teh telefonov, ki so bili pokvarjeni. brala sem tudi na nekem forumu..
a mogoče kera ve kaj več o tem?