**ReD*cHerRy** napisal/-a:veš kaj probej,to sm jaz na začetku delala!?uleži se na posteljo al pa v kopalnici na tla pa pokrči noge(tko da maš stopala še vedno na tleh)
Tole ti tudi jaz predlagam
peekitza.
Predvsem pa, nič bat, nisi noben freak!!! Čudno mi je samo to, da ne poznaš nobenega takega primera...ne vem sicer koliko si jih povprašala o temu, ampak ti povem, da jih ima prav toliko težave, kot je tistih, ki jih nimajo.
Pri meni je bilo tudi tako, da si ga enostavno nisem mogla vstavit noter, ker me je svinjsko suho drgnilo, predvsem na vhodu v nožnico. Malo sem bila prestrašena in brez izkšenj, malo je pa na to vplivalo, da imam zelo šibko menstruacijo in nisem niti rabila tampona, ker bi me še bolj izsušil.
Potem sem se posledično seveda bala, da me bo pri prvem spolnem odnosu bolelo kot pri norcih, saj niti majhnega tampona nisem mogla spravit noter, kaj šele fantovega korenjaka. No, pa ti povem, da je manj bolel slednji oz. minimalno, komaj opazno.
No in ko sem ugotovila, da gre njegov korenjak noter, sm si pa rekla, da bo šel pa tudi tampon (seveda MINI, upam da si ti ne tlačiš večjih noter). In je šel. Res pa je, da me še danes suho drgne ob vstavljanju na vhodu nožnice - menstruacija je pač še vedno šibka, le moja psiha in izkušnje so se spremenile.
In še to: vstavljam si ga tako, kot ti je predlagala red cherry. Mi je najlažje in najbolj prijetno, zato se s tem nerada ukvarjam na javnih straniščih, ker je tam treba opravit stoje.
Veliko uspeha in zapomni si, da nisi prav nič čudna zaradi tega.

Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)