Cosmo obdarovanje 2008
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
waaaa js sm ravno dobla darilo in sm res noro vesela - dobila sm namreč gel za tuširanje od escade - sentiment
moj najljubši vonj!!!
pa zravn še eno ful lepo čestitko, res najlepša hvala moji obdarovanki, fuuul lepo darilo in mi je čist polepšalo tale predbožični dan!! me pa res zanima, ktera je bla - hmmm, pošta je Škofja Loka ...
sm pa vesela, da je tud moji obdarovanki všeč darilo ...

sm pa vesela, da je tud moji obdarovanki všeč darilo ...

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
Juhu, tudi jaz sem danes dobila darilooo!
Zgleda me je moja Božička naštudirala; dobila sem namreč svečke in čokolado. Oboje je namreč moja velika strast.
In sicer; v enem paketku so svečke v obliki zvezdic, v drugem dišeče (sivka - moj naaaajbljubši vonj), potem pa še trije svečniki in notri svečke pa Milka Fire.
Vse skupaj zavito v rdeči papir, položeno v škatlo in še škatla je bila super lepo zavita.
Aja, pa še dišava vanilija, da me bo spravila v dobro voljo ...
+ 2 listka; eden z dobrimi željami in drugi z razlago zakaj točno to darilo. Res zelo prisrčno.
Zelo sem se razveselila darila, ker je res naravnost zame!
Hvala moji Božički ... iz Litije.
Katera pa je to?
Hm, moje darilo pa še očitno ni dostavljeno? Punce, dajte se oglasite.
Aha, pa slikica mojega darila še pride ... kasneje.

Zgleda me je moja Božička naštudirala; dobila sem namreč svečke in čokolado. Oboje je namreč moja velika strast.

In sicer; v enem paketku so svečke v obliki zvezdic, v drugem dišeče (sivka - moj naaaajbljubši vonj), potem pa še trije svečniki in notri svečke pa Milka Fire.

Aja, pa še dišava vanilija, da me bo spravila v dobro voljo ...

Zelo sem se razveselila darila, ker je res naravnost zame!

Hvala moji Božički ... iz Litije.
Katera pa je to?

Hm, moje darilo pa še očitno ni dostavljeno? Punce, dajte se oglasite.

Aha, pa slikica mojega darila še pride ... kasneje.
No tole pa sem dobila jaz.
Slika ni glih dobra, ker je slikano z mobitelom.
Ful hvala moji božički
Prosim javi se, da se še ti osebno zahvalim.
Z vsem kaj si poslala si zadela. S svečko pa najbolj ker enostavno obožujem vonj po češnjah.
Aja pa še to, tisto je brisačka in je tako zavita kot roladica, samo zaj več ni tak fajn kak je blo ker sem jo jaz že odmotala, pa sem jo za sliko nazaj skup naredla no kolko tolko.
Še enkrat hvala.

Slika ni glih dobra, ker je slikano z mobitelom.
Ful hvala moji božički

Prosim javi se, da se še ti osebno zahvalim.
Z vsem kaj si poslala si zadela. S svečko pa najbolj ker enostavno obožujem vonj po češnjah.
Aja pa še to, tisto je brisačka in je tako zavita kot roladica, samo zaj več ni tak fajn kak je blo ker sem jo jaz že odmotala, pa sem jo za sliko nazaj skup naredla no kolko tolko.
Še enkrat hvala.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.