Hvala vnaprej za odgovore!
sabinca:) napisal/-a:Imam problem, in sicer, trenutno mi gre prav vse narobe, zrušil se mi je ceu svet, najbolj me je prizadel konec s fantom, ki me je uničil, bila sem vedno pozitivna oseba, samozavestna ...
barbika_444 napisal/-a:Pomoje smo skor usi mel podoben problem.....razpad zveze zna bit težak......in vsak ma svoj način prebolevanja.
Pr men je ponavad delovalo to, da sem pogledala resnici v oči. Iz zaljubljenosti sm se spustila na realna tla. Torej - poišči VSE njegove slabe lastnosti. Moj primer:
- tip me je omejeval
- izgubila sem svoj "pravi" jaz
- vzel mi je veselje do stvari, ki so me nekoč veselile
- izgubila sem prijateljice
- pogrešala zabavo
- na živce mi je šlo njegovo cmokanje
- zarad njega sm mela ogromen telefonski račun
- ni nevem kako dober v postelji
- ni najlepši (sem srečala že lepše)
- ko pogledam nazaj, je bilo RES lepih trenutkov z njim malo
- enolični dnevi, nič presenečenj- sovražila sem z njim sedet tri ure in bult NBA
- zarad njega nism šla na morje
- ni mi nudil toliko ljubezni, kot sem jo potrebovala
..................po vsem tem sem si rekla.....wtf?!? Kaj sploh jokaš, bodi srečna da je te zveze konec, to penašat do konca življenja bi bla muka.
barbika_444 napisal/-a:Pomoje smo skor usi mel podoben problem.....razpad zveze zna bit težak......in vsak ma svoj način prebolevanja.
Pr men je ponavad delovalo to, da sem pogledala resnici v oči. Iz zaljubljenosti sm se spustila na realna tla. Torej - poišči VSE njegove slabe lastnosti. Moj primer:
- tip me je omejeval
- izgubila sem svoj "pravi" jaz
- vzel mi je veselje do stvari, ki so me nekoč veselile
- izgubila sem prijateljice
- pogrešala zabavo
- na živce mi je šlo njegovo cmokanje
- zarad njega sm mela ogromen telefonski račun
- ni nevem kako dober v postelji
- ni najlepši (sem srečala že lepše)
- ko pogledam nazaj, je bilo RES lepih trenutkov z njim malo
- enolični dnevi, nič presenečenj
- sovražila sem z njim sedet tri ure in bult NBA
- zarad njega nism šla na morje
- ni mi nudil toliko ljubezni, kot sem jo potrebovala
..................po vsem tem sem si rekla.....wtf?!? Kaj sploh jokaš, bodi srečna da je te zveze konec, to penašat do konca življenja bi bla muka.
DrFreud napisal/-a:merisima napisal/-a:jp...podobno sranje z bivšim...za njim ni kapnmla nit solzica...no je...solze sreče,ker sm se bedaka znebila
Zanimivo kako to da si s tem "bedakom" sploh bila
sabinca:) napisal/-a:najbolj butast je to, d takoj za tem, k sva končala, kak teden dva, sm spoznala novga in v kratkem začela hodit z njem, seveda, bivšemu sem dala vedet d sm srečna s tem in vse, v resnici pa hrepenela po njem, vse je blo kul, dokler si še on ni našel frajlice, takrat sm ugotovila kak mi je res bed, sm se začela jokat in zdj sm še to delam, sploh k sm zvedla d se je celo že pogovarjala z njegovo mamo, ki me je mela zelo rada...pol mu pa rečem, če se lahk pogovorima, d grem naprej lahk z drugim, mi reče d sm mu itak rekla d sm že šla naprej, zakaj se torej hočem pogovorit...men se je res cel svet zrušil, sm o bedarijah že razmišlam, sm črno vidim
![]()
sabinca:) napisal/-a:najbolj butast je to, d takoj za tem, k sva končala, kak teden dva, sm spoznala novga in v kratkem začela hodit z njem, seveda, bivšemu sem dala vedet d sm srečna s tem in vse, v resnici pa hrepenela po njem, vse je blo kul, dokler si še on ni našel frajlice, takrat sm ugotovila kak mi je res bed, sm se začela jokat in zdj sm še to delam, sploh k sm zvedla d se je celo že pogovarjala z njegovo mamo, ki me je mela zelo rada...pol mu pa rečem, če se lahk pogovorima, d grem naprej lahk z drugim, mi reče d sm mu itak rekla d sm že šla naprej, zakaj se torej hočem pogovorit...men se je res cel svet zrušil, sm o bedarijah že razmišlam, sm črno vidim
![]()