Tamarra* napisal/-a:^^ ni bullshit

lahko ti zagotovim, da ni niti enkrat potegnil dol nobene muzike, filma, igrice. Zakaj? Ker še v Word zna komaj pisat, komaj zna kakšno stran na internetu odpret, angleščine ne obvalada dovolj, da bi lahko kaj dol potegnil

mogoče je pa to ravno razlog, da je nanesu na računalnik kakšno zadevo, za katero se mu sanjalo ni da je lahko kšn virus.
Smrt za računalnik je, če daš računalnik je, če daš računalnik nekomu in brska po internetu pa še angleško ne zna in še ve ne kaj so določene zadeve in ali jih sme odpret ali ne.
tak je biu moj fotr ko je začenju z internetom in računalništvom.V enem mescu sem mela faking dvakrat računalnik na pucanju, tadrugič je blo treba celo formatirat, ker je pač odpiral razne zadeve ki so se mu pokazvale, še kšno nago babo ki se mu je prikazala je kliknu in evo, računalnik je biu v momentu poln virusou

zdej ko s eje navadu kaj sme in kaj ne sme je kul, ampak če grem zdej poskrinirat njegou komp se bo tud zihr kej najdl.Al pa mami ko je nasedala na une fore, "you are 9999999.99999 in dobiš nagrado" in jo je to prpelal do določenih strani nabasanih z virusi in voila, komp bloknu čist.
tud men se je zanč zgodil ko sem klikala na spletno stran društva za zaščito živali ljubljana, pa sem šla na formatiranje nouga laptopa.
tole je takoj in neglede na računalnik al je Hp, mac, toshiba, nevemkaj, bo bloknu in se sesu ko bo pršlo do virusa in tle ti ne pomaga nevemkolk dnara za laptop, ker to je v momentu.je pa res mal naivno mislt, da se je računalnik sesu kar sam od sebe.Ok, tud to se zgodi, ampak večinoma je za to kriva človeška roka.
jst mam toshibo, dela ko urca, dokler si ne nanesem kšnga virusa....Pol pa ne dela več...
Za dokumente je pa jasno, nardiš si backup pa ne bo izginotja.