Cosmo obdarovanje 2008

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Yazmeen napisal/-a:No mene je zdej mami klicala, da sm dubla paket (ker mam še un naslov) in sm ji rekla, nej kr odpre, ker me je tok firbec matru in sm po njenmu opisu dubla:
kozmetično torbico, notr pa maskaro, puder v kamnu, ene blazinice za osvežitev oči, dišečo svečko in uhane :) Ne vem, a sm še kej pozabla? Ful lepo, morm rečt, da sm z vsebino darila ful zadovoljna, ker obožujem make up, pa tud svečke...edin lukn v ušesih nimam, sam mogoče si jih pa kdaj še dam :)

Uglavnem hvala mojmu božičku, sm zlo vesela :bussi: Slikco bom pa tud še dala, ko dobim darilo in ga pofotkam.

Drgač je pa poštna iz LJ...hmmmm, kamis, a si bla ti :D ??? Pa še takoj za mojmu postom (zgori) si odgovorila...A je bla kšna druga?

No lepo da si zadovoljna :D :D :D Pol sm kr zadela,razn z uhančki sem falila.škoda pa sm se odločala med uhančki pa zapestnco.Po postih k sm nekak porajtala da si bl zrihtana pa tko,pa sm rekla da s tem ne morm falit :)
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

kepka si ti slucajno moja bozicka? :)

Jaz pa nisem dobila Cosmo darila, skoda. Sicer ga pa nisem niti pricakovala, ker s tem pa res nimam srece - zrebanja, loto... :)
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jaz sem pa čist na trnih, ker še nisem dobila :P
Drugače pa bi moja obdarovanka že mogla dobit, včeraj, danes, al pa morda jutri, ehh, pa se nič ne javi.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

wiii, js sm pa zdele šla po pošto, kjer me je čakalo darilce :) ena zlo lepa rumena plišasta račkaaaa pa čokolada, pa voščilnica... lepo, men je ušeč...

hvala za darilo, moj kozmo-božiček :) sam ztdele me pa firbc matra, kdo dejansko je moj božiček biu :D lakeesha, si bila ti? ali ne? :gruebel: al neb smela tega prašat
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js ze zeljno pricakujem darilo :D mam pa en problem namrec, ce ne pride jutri, ga dobim sele cez 14 dni :( se pravi u ponedeljek 5.januarja :? to pa zato ker me do takrat ni tu v tem stanovanju kjer zivima s fantom (greva na pocitnice)

tk da srcno upam da dobim jutri :wink: :D
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

OOO zdaj sem prišla domov in sem zagledala paket :D
Prvo, moji Božički se iz srca zahvaljujem, res, darilo je super in res pozorno izbrano in ja, full mi je všeč.
Sumim pa Koprčanke hehe :D ;)
Za radovednice pa dobila sem 4 v vrsto in bigbabl in dvojno lind čokolado, mojo najljubšo, res Ti hvala :bussi: za krajšo pot v Rim :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

:jump:

Dobilaaaaa!!! Pred pol ure sm pršla domov, pobrskala po celi dnevni, če je mama kje odložila paketek, potem sm ga pa vidla na pultu... In ko sm vidla tisto veliiiiko kuverto, sm se kr ustrašla (js sm namreč mela fuuul majhno kuvertico) :D ... In potem odpiram, vidim darilni papir, pa spet odprem in vidim 3 srebrne kugle za na jelkico, ko sm pa spet odvila darilni papir, sm vidla ogrrrrroooooomno čokoladic MilkyWay, vseh možnih vrst :lol: Ej ZAKON! Mene me je kr nasmejalo in polepšalo dan... Še zdej se mi nasmiha!!

Hvala moji božički, verjamem, da ni blo tko lahko kupovat darila, ampak meni si res zadela :D Čokoladce bojo pa hmali pristale u mojem želodčku :D
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Kako je lepo slišat, da je bilo ji darilo všeč.. :)
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

_Petra_ napisal/-a:kepka si ti slucajno moja bozicka? :)
:ja:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

jaz pa sem danes dobila, samo morem jutri it na pošto iskat. me pa ful zanima kaj je :)

darilo od cosmoja pa dvomim, da bom dobila, ker s temi stvarmi res nimam sreče.

upam, da se bo moja cosmo obdarovanka javila ko bo dobila darilce.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Fotke, babe, fotke!

Dejmo, da se malo firbec poteši. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ful fajn je brat tole temo zadnjih nekaj strani :)
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

No, končno mi je zdej uspelo prilepit sliko mojega darilca, za vse firbce :razz: Kot lahko vidite, sem dobila knjigico, obesek za mobitel (sem si ga že obesla zraven kjučev, ker na mobitelu nimam une luknjice za obeske), ki ima zraven tudi krpico za čiščenje ekrana-ful dobra ideja, voščilnico (haha laško :lach: ) in zdej sem opazla, da na sliki manjka še pikapolonica.. Ful fajno darilce, res mi je ušeč! :wink: In obdarovalki še enkrat hvala :cool:
Slika
Zadnjič spremenil Picaboo, dne 23. Dec. 2008 20:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jessyca »

Jaz sem pa danes pozabila vzeti darilo ko sem šla od doma :( tako da ga jutri pošljem, kdaj pa pride pa nevem; Bom kar dedek Mraz in ne Božiček.. Dobila ga pa tudi še nisem..
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

Picaboo: meni pa ne odpre tvoje slikce.
Zaklenjeno