Test nosečnosti

Za dušo in telo.
Odgovori
xTinkx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a xTinkx »

ja sej sem, sam nikjer ne kaže da bi naj kaj poerdelo, pa ni blo take črte kot je kontrolna, tak da mislim daje normalno, sam je malo čudno.. ker je blo le obarvanodeče, 2. črta pa ni bla vidna
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Poskusi s kakšnim drugim testom. Mislim, da je ClearBluer najbolj pregleden.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

xTinkx kupi si še en test, sedaj kakšne druge znamke. Zihr je zihr. :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Res, raje si kupi en drug test, ceprav so v bistvu vsi isti. Clear Bliue je drazji samo zaradi tiste vse plastike, ki jo ima, ampak to se ne pomeni, da je najboljsi. Deluje na isti princip. Raje si kupi enega cenejsega.

Test ponovi cez nekaj dni, ker ce si mogoce noseca, ti test ni pokazal zato, ker mogoce se ni dovolj nosecniskega hormona. Ampak ta hormon narasca zelo hitro, zato lahko ponovis test kar cez 2 dni.

Drzi se navodil natancno! Pa porocaj.

Ne priporocam testa Romed, ker se ful razpacka in ne ves kaj je na stvari. Pa se laze. Meni je enkrat pokazal 2 crtici, pa se sploh nikoli v zivljenju nisem bila noseca. Priporocam Baby check mini, ki stane 3€ in dobis v paketku 2 testa. In se ne razpacka nic.

Ja, mam izkusnje s testi :D
You want me to be something I can never ever be.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Meni je pa enkrat mami najdla baby check, ki sem ga pustila na postelji. Not a good idea ;)
Sicer mi je pa clearblue ful tak, preveč dojenčkast zgleda. Baby check je bolj neoseben in strog :P
xTinkx
Sramežljivka
Sramežljivka

hej hej.. sem danes ponovno naredila test, in sicer Clear B. samo zaradi tega ker najlepše pokaže in da ne bom v dvomih kaj kaže, pride 6,45 e tukaj nekje ..bil pa je negativen.. jupi :razz:
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

za ceno enga clear blueja dobiš 2 baby c. (se prav 4 testerje), k naj bi bli tut bl natančni...sam če se vam gre tuki za izgled, pa tut prou. :wink:
xTinkx
Sramežljivka
Sramežljivka

ne sploh se ne greza izgled, ampak sem nardila enega koje bil samo taki listič pa seje malo čudno pokazalo, možno da sem tudi sama kaj narobe nardila, in sem zaradi tega vzela clear b. :)
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

samo enkrat sem delala test nosečnosti in sm kupla clearblue,ker pri takih stvareh se mi pa res ne zdi vredno šparat

drugače pa večkrat opazim,da nekatere res preveč paničarite.uporablajte KT v kombinaciji s kondomi,vam en dan zamudi menstruacija in je cela panika.tko na izi pa tud ne gre zanosit :wink:
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

sej men se tut ne gre tuki, da bi šparala.ampak je zmotno, da je clear blue bolši od ostalih.to sploh ni res.
plenicka
Sramežljivka
Sramežljivka

zanesljivost testov nosečnosti?

Neprebrana objava Napisal/-a plenicka »

Pozdravljenje!
Imam tak problem.... Menstruacija mi zamuja že tri tedne, sicer nikoli nisem imela rednih ciklusov, vendar mislim, da toliko časa mi še ni zamujala. S KT sem prenehala pred 3 mesecimi, vendar se mi je menstruacija v teh mesecih normalno pojavila z majhnimi odstopanji razen prejšni mesec, ko mi je zamujala 14dni. Imam napete pete prsi, kot pred vsako menstruacijo vendar vem, da naj bi to bil tudi znak nosečnosti. Opravila sem že dva testa s 3 dnevnim razmikom. Oba sta bila negativna, sedaj pa me skrbi oz. imam vprašanje za vas punce, če je kateri od vas že pokazal lažni rezultat? Ob prebiranju različnih forumov sem prebrala, da naj bi mnogim ženskam test kazal -, v resnici pa so bile noseče. Sicer mislim, da so možnosti minimalne, da bi bila noseča, saj sva uporabila kondom, vendar me znotraj nekaj razjeda. In še vprašanje za tiste punce, ki jim je menstruacija zamujala več mesecev po kolikem času ste obiskale ginekologa in mu povedale za težavico? hvala in lep pozdrav
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Možnost, da se test zmoti je res majhna. In še manjša, da se zmoti večkrat.
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb.*

Neprebrana objava Napisal/-a Limonca.ena »

Jaz ko sem nehala jemat kt sem naslenjih par mesecou dobila menstruacijo. Pol pa na1x več meseceu ne. In me je tut full skrbelo. Sem šla k ginekologinji in mi je ultrazvok naredla in rekla da nisem noseča ampak da se mi ciklus spreminja,pa tut hormoni zaradi tega ker sem nehala tabletke jest. Zato mi je dala ene tablete dabroston ki jih jemleš 7 dni 2 na dan in se ti potem menstruacija pojavi.

jaz ti priporočam da greš rajše k ginekologinji.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Jst bi na tvojem mestu kr zaupala testu.

Psiha zna bit pa tud tok močna, da čutiš vse znake nosečnosti - od jutranje slabosti do porasta kilogramov :wink:

Jemala si tabletke (kar pomeni zgoščena sluz, stanjšana stena maternice - tud brez kondoma bi težko zanosila tok hitr po prenehanju), mela sta kondom, nardila si test -------- nisi noseča (bolj verjeten je glavni dobitek na lotu). Nič skrbet, ker boš sam še dl časa čakala na menstro
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Po moje so dokaj zanesljivi.

Odmisli pričakovanje m. in mogoče bo prišla. Če sta imela kondom, ki ni počil, potem sploh ne vidim razloga za skrb :wink:
Odgovori