Cosmo obdarovanje 2008
Waaa, kok lepo darilo, boni za Dramo
Aja, se strinjam s tem, da taka akcija zgubi čar, če se skos ponavlja. To smo se mi neki časa igrali v srednji šoli (haha
) in na začetku je blo fuuuul lepo, pol pa dejansko postane dolgočasno...Tko da jaz sem za to, da se akcija ponovi ob posebnih priložnostih in to je to. Ni zdravo pretiravat. 

Aja, se strinjam s tem, da taka akcija zgubi čar, če se skos ponavlja. To smo se mi neki časa igrali v srednji šoli (haha

Prav polepsalo mi je dan, ko sem zvedela, da je moja obdarovanka zelo vesela in da sem dobro izbrala! Sem pregledala vecino njenih postov (ja je kar trajalo) potem se pa odlocila.
Ne strinjam se z nekaterimi, ki pisete, da je dovolj samo, da ves ali je tip ali punca. Jaz ze ne bi bila vesela nekega pink lipglosa npr. ker tega ne uporabljam.
jaz pa kar cakam in cakam na ---- >

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Mah, js sm tud pregledala velik postov od tiste kteri sm poslala, sam nism našla čist nč uporabnega, tk da sm pač pol mogla po lastni presoji neki kupit ... sm se pa odločala in zbirala ful dolg, bla v nevemkolkih trgovinah, tk da js vem, da sm se potrudla - ne sam s tistim kar sm kupla, ampak tud s tistim kar sm nardila
, če ji pa ne bo všeč, pa ... hja. Men bi blo, če bi kej takga dobla, sam vsaki pa verjetn ne. Upam da bo pršlo že dans, če ne pa vsaj jutr (mi je rekla na pošti da do božiča bo zihr - upam da res).

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
No mene je zdej mami klicala, da sm dubla paket (ker mam še un naslov) in sm ji rekla, nej kr odpre, ker me je tok firbec matru in sm po njenmu opisu dubla:
kozmetično torbico, notr pa maskaro, puder v kamnu, ene blazinice za osvežitev oči, dišečo svečko in uhane
Ne vem, a sm še kej pozabla? Ful lepo, morm rečt, da sm z vsebino darila ful zadovoljna, ker obožujem make up, pa tud svečke...edin lukn v ušesih nimam, sam mogoče si jih pa kdaj še dam
Uglavnem hvala mojmu božičku, sm zlo vesela :bussi: Slikco bom pa tud še dala, ko dobim darilo in ga pofotkam.
Drgač je pa poštna iz LJ...hmmmm, kamis, a si bla ti
??? Pa še takoj za mojmu postom (zgori) si odgovorila...A je bla kšna druga?
kozmetično torbico, notr pa maskaro, puder v kamnu, ene blazinice za osvežitev oči, dišečo svečko in uhane

Uglavnem hvala mojmu božičku, sm zlo vesela :bussi: Slikco bom pa tud še dala, ko dobim darilo in ga pofotkam.
Drgač je pa poštna iz LJ...hmmmm, kamis, a si bla ti