Cosmo obdarovanje 2008
Itak, da vse upamo, da bomo dobile še kaj s strani Cosmopolitana.
Evo, mene je danes Božiček obiskal:
1. čokolada - super pozornost. Moja šibka točka. (Sva jo že snedla)
2. obesek - super kjut pa mičken in zato praktiš (Čaka na bodoče ključe, hihi)
3. gloss + šminka - ej, super barva. Pa sem res izbirčna, kar se rdečih tiče (ker so hitro ciklamaste, ne rdeče), a ta je super odtenek.
Skratka: kolkor malo sem povedala o sebi in kolkor težko je zadet, je tole blo res super darilce. Mi je prav dan polepšal. Hvala. :bussi:
Samo.... (pa boženedaj da kira reče, da kurcam darilo)... so tile naši fantje na pošti delikat ko moja bivša zobarca. Čokolada je bla na prafaktorjih, gloss pa... pikič počen.
Sem ga že zalepla, ni panike, ma vseeno: fantje, tako se ne dela.

Evo, mene je danes Božiček obiskal:

1. čokolada - super pozornost. Moja šibka točka. (Sva jo že snedla)

2. obesek - super kjut pa mičken in zato praktiš (Čaka na bodoče ključe, hihi)
3. gloss + šminka - ej, super barva. Pa sem res izbirčna, kar se rdečih tiče (ker so hitro ciklamaste, ne rdeče), a ta je super odtenek.
Skratka: kolkor malo sem povedala o sebi in kolkor težko je zadet, je tole blo res super darilce. Mi je prav dan polepšal. Hvala. :bussi:
Samo.... (pa boženedaj da kira reče, da kurcam darilo)... so tile naši fantje na pošti delikat ko moja bivša zobarca. Čokolada je bla na prafaktorjih, gloss pa... pikič počen.

Imaš, da me vikaš!
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
trapa napisal/-a:. so tile naši fantje na pošti delikat ko moja bivša zobarca. Čokolada je bla na prafaktorjih, gloss pa... pikič počen.![]()
f*ck... sicr je v oblazinjeni, sam useen... upam da prispe celo

ei kaj pa če ne dobiš darila? just asking

kamis napisal/-a:jah če zamudiš pač zamudiš.Brez veze ponavlat ker ne bo mel enakega učinka.Pa tud mislm da nismo usi neki super bogataši da bi kupval darilca.Jst sm dons poslala,pa najbrž jutr bo dostavlen.
Sicer nevem zakaj bi mogli bit bogataši ampak ok.Verjetno se v to ne bo prijavil nekdo, ki še za burek nima?
Nekaj se nas je še javilo, da bi akcijo ponovili, ampak ok, če nočete pač nič.Namen ni slab, ampak je čist dober.
In nevem zakaj nebi bilo enakega učinka?namesto božička, pač dedek mraz in to je to.
Še vedno čakam na odgovor od Libido.
Picaboo, tvoj komentar bom spustila.usekakor potem tudi napadat ni treba ljudi, če iskreno povedo svoje mnenje.Če imate pa nizko samopodobo, pa žal to ni naš problem.
^^ja lej prvič je stekla tale zadeva,velik se ns je prjavl in smo zdej v pričakovanju.Če se reč prevečkrat ponavlja bo postala dolgočasna.Pol se bo en spomnu za valentinovo pa tko naprej.Se mi zdi brez veze,če ostane tkole pred božičkom enkrat na leto bo obdržalo svoj čar.Sej zarad mene se lahko še greste naprej.
Moja obdarovanka bi mogla tud dons dubit darilo
Moja obdarovanka bi mogla tud dons dubit darilo

Jst bom sicer dons poslala, tko da upam, da bo jutr pršlo. A pride u enmu dnevu? Do kere ure pa morš potem dons poslat? Neki sm zajebala, se mi je roller pokvaru, tko da morm dons v mesto še pred tem.
Ja sej pozornost ni nujno, da je kuplena. Recimo ful lepe stvari se da narest iz slanega testa. Pa ma verjetno vsak doma sol+moko+vodo.
Sicer nevem zakaj bi mogli bit bogataši ampak ok.Verjetno se v to ne bo prijavil nekdo, ki še za burek nima?
Ja sej pozornost ni nujno, da je kuplena. Recimo ful lepe stvari se da narest iz slanega testa. Pa ma verjetno vsak doma sol+moko+vodo.
Zadnjič spremenil sončk, dne 23. Dec. 2008 7:55, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple* napisal/-a:Nekaj se nas je še javilo, da bi akcijo ponovili, ampak ok, če nočete pač nič. Namen ni slab, ampak je čist dober.
Akcija se bo definitivno ponovila. Upam, da se bo obdržala kot stalnica tega foruma, vendar ne kar kadarkoli. Tokratna akcija je zaprla svoja vrata za nove prijave in dejmo to upoštevat.
Vsi tisti boste mogli potrpeti do naslednje akcije