Picaboo napisal/-a:A ni čudno, da se določeni osebki čutijo prav od boga poslane komentirat čist vsako temo, sploh pa tiste, ki v cosmo obdarovanju sploh ne sodelujejo in se jih dotična stvar bolj malo, če ne celo čisto nič ne tiče, pa nam, ki smo se odločle za tole luštno igrico, zdej pamet solijo kako naj se obnašamo ali ne obnašamo, in clo določajo kaka pravila nej bi zadeva mela!
se opravičujem ampak se morm hočš nočš spet oglasit ker če je tole name letel pol ti mal nakladaš oz. ornk posplošuješ... ker moja malenkost niti pod razno ne komentira čiiiist vsaaaake teme ampak so moji komentarji bl na redk posejani po tem forumu... sploh pa sprjaznte se že enkrat da je FORUM = javna oblika izražanja mnenje kogarkoli o čemerkoli mu kapne (tud če bi se dva tlele menla kako sta celo noč prevale delala)
@kepka... kritike so lahko konstruktivno/dobronamerne ali pa sarkastično/podcenjevalne... s prvimi nimam problema, na druge sm pač žalim slučaj alergična (tko k večina človeške vrste pomoje)
ps. pa če ma kdo kšn komentar na moje pisanje nej prosm uporabi zs, ker res nimam želje še naprej smetit te teme