. Po sedmih mesecih (in zveza je zelo resna), on še vedno obiskuje svojo stran tam. Ima pa napisano v profilu "noro zaljubljen". Bi me moralo skrbet, al je verjetno tam samo iz radovednosti? Saj mu zaupam pa vem da je neumno da sploh mislim na to, ampak vseeno me zanima kaj si mislite o tem Ona-on.com
Ona-on.com
S fantom sva se spoznala na strani ona-on... Saj vem, hecno
. Po sedmih mesecih (in zveza je zelo resna), on še vedno obiskuje svojo stran tam. Ima pa napisano v profilu "noro zaljubljen". Bi me moralo skrbet, al je verjetno tam samo iz radovednosti? Saj mu zaupam pa vem da je neumno da sploh mislim na to, ampak vseeno me zanima kaj si mislite o tem 
. Po sedmih mesecih (in zveza je zelo resna), on še vedno obiskuje svojo stran tam. Ima pa napisano v profilu "noro zaljubljen". Bi me moralo skrbet, al je verjetno tam samo iz radovednosti? Saj mu zaupam pa vem da je neumno da sploh mislim na to, ampak vseeno me zanima kaj si mislite o tem Tako kot je napisala mily, mislim tudi sama, da ne moremo vedet, zakaj je on še vedno tam. Najbujši, da ga vprašaš, ker ti bo (upam) povedal po resnici... Ampak... kompliciraš... Sicer v tem ne vidim nič narobe... Navezan je na to stran, lahko se ne more ločit od nje (tako kot cosmo kure na tem forumu
), je koga tam spoznal...
Verjemi, da z napisom "noro zaljubljen" ne osvaja drugih punc
), je koga tam spoznal...
Verjemi, da z napisom "noro zaljubljen" ne osvaja drugih punc

Sicer tega portala ne poznam, ampak predvidevam, da je narejen na podobno foro kot Facebook. Samo da je poleg objavljanja fotk, nekakšnega twitterja,... še funkcija parčkanja.
Verjetno ima tip gor znance, s katerimi ne želi izgubit stika, ker ga še vedno zanima, kaj se z njimi dogaja.
Jaz na tvojem mestu ne bi delala prevelike panike zgolj zaradi tega, ker je na ta portal prijavljen, sploh če ima označeno, da je zaseden.
Verjetno ima tip gor znance, s katerimi ne želi izgubit stika, ker ga še vedno zanima, kaj se z njimi dogaja.
Jaz na tvojem mestu ne bi delala prevelike panike zgolj zaradi tega, ker je na ta portal prijavljen, sploh če ima označeno, da je zaseden.

)