Cosmo obdarovanje 2008
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
lesnik napisal/-a:Nič ni šokatnega na svečki ampak razumte da svečke jaz še nekol nisem dobila za darilo,zart tega je blo mal šoka.Vesela sm da sem vsaj darilo dobilo lohk se bi zgodlo da ga ne bi.
kere mate to. take komentarje je bolš zadržat u seb

berem tele zad nje strani pa mi ne gre u račun neki..
Res ne sodelujem zraven, ker sm prepozno opazla tole temo, pa še zarad enga druzga razloga, ampak useeno..
nevem zakaj napadate lešnik.Kukr sm jst dojela njen post ni mislna nč slabga in je samo povedala, da ji pač ni bilo ušeč.Zakaj zadržati v sebi in če te kdo praša, potem celo lagati?A res tolk ne prenesete resnice, da se vam nekdo more zlagat da je nekaj vašega fino, če pa ni?Ne rečem, podarjenemu konju se ne gleda v zobe, ampak jst nism dobila občutka, da je ona to naredila.napisano je blo čist lepo in normalno, tko da nevem zakaj se kregate.
Sicer pa tanika ve, da se je potrudila, tako d av tem primeru bi morala imeti čisto vest, navsezadnje je darilo poslala nekomu o katerem razen parih napisanih besed na forumu in avatarja ne ve nič.
in še ena je napisala, kako je možno, da še nisi dobil svečke za darilo...Jst je tud nism dobila,je možno ja.pač tako nanese.
In zame lešnik ni nevzgoje, ni ne nesramna ne nič.je le iskren človek, ki ne bo lagal in to je prva stvar ki jo bom cenila na človeku, da pove točno tisto kar si zares misli in ne ovinkari in ne prekriva resnice, samo zato da bi se nekdo počutil bolje.Velik boljš je met takega človeka za kolega, kot pa kšnega ki ti ne bo recimo (banalen primer) v celem dnevu uspel povedat, da si čist razmazana okol oči, da te nebi prizadelo če slučajno nimaš špegla zraven.mejčkn v razmislek, pa sori za offtopic.
drugače pa me zanima zakaj točno samo tolk časa obstaja ta akcija in zakaj se recimo ne ponovi oziroma podaljša do novega leta?Tud če mejčkn kasnej dobiš darilce (po novem letu) namen je še vedno isti, mar ne?
mislm, da nas je krnekej ki smo spregledale zadevo in bi se jo želele udeležit pa je za vas prepozno..Meni se pa ne zdi..libido, kakšna rešitev?
Res ne sodelujem zraven, ker sm prepozno opazla tole temo, pa še zarad enga druzga razloga, ampak useeno..
nevem zakaj napadate lešnik.Kukr sm jst dojela njen post ni mislna nč slabga in je samo povedala, da ji pač ni bilo ušeč.Zakaj zadržati v sebi in če te kdo praša, potem celo lagati?A res tolk ne prenesete resnice, da se vam nekdo more zlagat da je nekaj vašega fino, če pa ni?Ne rečem, podarjenemu konju se ne gleda v zobe, ampak jst nism dobila občutka, da je ona to naredila.napisano je blo čist lepo in normalno, tko da nevem zakaj se kregate.
Sicer pa tanika ve, da se je potrudila, tako d av tem primeru bi morala imeti čisto vest, navsezadnje je darilo poslala nekomu o katerem razen parih napisanih besed na forumu in avatarja ne ve nič.
in še ena je napisala, kako je možno, da še nisi dobil svečke za darilo...Jst je tud nism dobila,je možno ja.pač tako nanese.
In zame lešnik ni nevzgoje, ni ne nesramna ne nič.je le iskren človek, ki ne bo lagal in to je prva stvar ki jo bom cenila na človeku, da pove točno tisto kar si zares misli in ne ovinkari in ne prekriva resnice, samo zato da bi se nekdo počutil bolje.Velik boljš je met takega človeka za kolega, kot pa kšnega ki ti ne bo recimo (banalen primer) v celem dnevu uspel povedat, da si čist razmazana okol oči, da te nebi prizadelo če slučajno nimaš špegla zraven.mejčkn v razmislek, pa sori za offtopic.
drugače pa me zanima zakaj točno samo tolk časa obstaja ta akcija in zakaj se recimo ne ponovi oziroma podaljša do novega leta?Tud če mejčkn kasnej dobiš darilce (po novem letu) namen je še vedno isti, mar ne?
mislm, da nas je krnekej ki smo spregledale zadevo in bi se jo želele udeležit pa je za vas prepozno..Meni se pa ne zdi..libido, kakšna rešitev?

se opravičujem velecenjeni gdč. kepki in ostalim za razočaranje, ker tole ne bo opis prejetega darila (žalibog pač v tej zadevšni ne sodelujem) ampak vseen morm podat svoje skromno mnenje... če se že greste take igrice potem se jih pejte ornk al pa raj sploh ne... pomeni da je iskrenost eno od pravil... res ne vem kaj hudiča je tko narobe, če kdo napiše, da mu darilo ni bilo všeč... tko kot prpl tud jst velik bl cenim iskrene in odkrite ljudi kot pa hinavce... in zato zelo težko držim jezik če mi nekaj ni oz. če me kaj na komu moti (kar sicer občasno ni najbolj pametno, ampak jebat ga, tko sm narjena
)... priznam, da bi se meni osebno rahlo povesu nos, če bi kdo skritiziral moje darilo ampak mu tega nikakor ne bi štela v minus... pač vsak ma svoj okus in to spoštujem, hkrati pa povem, če meni kaj ni všeč...
druga bolj nevtralna varianta je seveda da si lepo modro tiho, ampak kot že rečeno, eni to zelo težko prakticiramo in tud to je treba vzet v zakup in spoštovat različnosti...
zdej pa upam, da bo debata o tem zaključena in bomo samo še gledal kaj ste dobile in bral kako ste zadovoljne s prejetim
...

druga bolj nevtralna varianta je seveda da si lepo modro tiho, ampak kot že rečeno, eni to zelo težko prakticiramo in tud to je treba vzet v zakup in spoštovat različnosti...
zdej pa upam, da bo debata o tem zaključena in bomo samo še gledal kaj ste dobile in bral kako ste zadovoljne s prejetim

The secret of success is consistency of purpose.
micamaca napisal/-a:se opravičujem velecenjeni gdč. kepki
Sam da sem velecenjena

micamaca napisal/-a:pač vsak ma svoj okus in to spoštujem, hkrati pa povem, če meni kaj ni všeč...
Ves kaj, glede na tvoj odziv v temi James Bond, domnevam, da niti pod razno ne znas prejet kritike na svoj racun, kaj sele stosa

Jaz se kar cakam na moje darilce.

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
A ni čudno, da se določeni osebki čutijo prav od boga poslane komentirat čist vsako temo, sploh pa tiste, ki v cosmo obdarovanju sploh ne sodelujejo in se jih dotična stvar bolj malo, če ne celo čisto nič ne tiče, pa nam, ki smo se odločle za tole luštno igrico, zdej pamet solijo kako naj se obnašamo ali ne obnašamo, in clo določajo kaka pravila nej bi zadeva mela!