meni so tudi taki nohti še najbliže, ne pa gelirani pa čisto predolgi s francosko manikuro in ne vem koliko nalepkami na vsakem nohtu. ampak take dolžine nohti (kot jo ima Poison Girl) s francosko manikuro pa tudi ne zgledajo slabo.
jst mam od prejšnga mesca svoje nohte, prej sm mela skoz gelirane k sm si jih grizla.zdj mam pa čist obupne!! mehki so tko da se mi takoj zlomjo. sm si kupila lak pr avonu da mi jih utrdi, pa ni nč učinka! kko si ve pomagate?
Poison Girl napisal/-a:Tole so pa moji (lak Collistar Melanzana Glitter )
Ti paš pa enake nohtke in roke kot jaz. Sem prav dvakrat pogledala, če so moje slike gor. Koliko časa ti pa zdrži lak na nohtih? Ker jaz si ponavadi tudi kupujem temnejše lake in se mi zdi, da sploh niso kvalitetni. V dveh dneh imam že okrušen lak, pa ne glede na firmo.
Wow, vsak dan? Kolk ti pa to časa vzame? men se neb dal...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Wow, vsak dan? Kolk ti pa to časa vzame? men se neb dal...
Al pa vsak drug dan. Rada mam svoje roke in nohte, zato kar se da skrbim da zgledajo lepo, pa pač ne gre vsak lak k vsaki kombinaciji oblek. Tole je pa eden izmed naljubiš lakov, Blue Satin.
ja sej na kratke nohte izpade vsak temen lak noro dobro...
kak so pa nohti malo daljši pa zgleda vse skupaj ogabno in neprimerno..zato je treba pazit na izbiro barve pri dolžini nohtov.