Cosmo obdarovanje 2008
Wtf, kak je lahk nekdo šokiran ker dobi svečko?! Mislim fak no, itak je jasno da se med seboj ne poznamo, zato je težko zbrat darilo. Res je sicer da lahk vsak mal pregleda objave tistga ktermu more darilo poslat in mogoč dobi kako uporabno idejo, sam kaj če jih ma ta 3000 (objav mislim)? Al pa 50, in nikjer ne piše nč kar bi pomagalo? Logično da je milijonkrat lažje kupvat darilo kolegu oz. nekomu ki ga dobr poznaš. Tle smo pa praktično vsi med seboj neznanci, in men se res ne sanja, kaj bi blo kteri všeč in kaj ktera niti slučajno ne mara. Neki uporabnega recimo ne bom ravno kupvala (ka nej kupim paket robčkov, al pa šampon recimo, da ne bom zgrešila?), cot tud ne, ostanejo kakšne drobne malenkosti, kjer je pa pač loterija, al bo človeku všeč al ne. Upam da ne bo več takih neumestnih komentarjev tle.
Sploh pa ne takih čudaških (šok zarad svečke
). Moje darilo gre v pondelk na pošto, komi čakam da pošlem, in seveda tud da dobim. 

Zadnjič spremenil no angel, dne 21. Dec. 2008 16:39, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
No sej itak se že bl ve da sm js poslala lesnik, ker sm itak že pisala kdaj sem poslala, in da čakam komentar in ja prvi komentar je biu mal smotan, sam pač vsak ima svoj okus, sem probala po najbolših močeh pa če ni všeč nimam kej. Drgač je bila pa svečka v škatlici na vrhu v mašnici pa še en božičen obesek in oboje je bilo ročno narejeno in unikatno....
Ah ja no...
Ah ja no...
- veneficus pupa
- Komunikatorka