Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objava Napisal/-a *Elle* »

Maped100 napisal/-a:hehe.. Elle.. nene... oz. govorim iz svojih izkušenj. Prej ali slej je spet počilo in smo trgali rjuhe ko pr norcih... ni fore.

Sj pravm... NO GO :D se nikamor ne pride..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
veca_
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Neprebrana objava Napisal/-a veca_ »

sem nova na tem forumu,...vendar potrebujem nasvet,...
s fantom sva bila skupaj 6 let in sedaj sva sla narazen,..iz dneva v dan mi je tezje saj vem da se nikoli vec ne bova pobotala. Ljubim ga se vedno z isto mocjo kot sem na zacetku in sedaj ne vem kako naprej,... upam da mi boste dale kaksen nasvet, ki mi bo prisel prav,...
Sama si govorim sej bo,..sam ne, najhuse mi je zjutraj ko se zbudim z mislijo na njega in to me ubija, ker vem da sem ga zgubila,prve dni sem se jokala sedaj sem si pa rekla da on 100% ne joce za menoj tako da jaz tudi za njim ne bom vec vendar v srcu mi je zelo hudo in boli me,...ne vem vec kaj naj storim,...res ne
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Koliko časa sta pa zdej narazen? In kdo je dal komu konc?

Pa ne govori da si ga izgubila .. raje reci, da je on izgubil tebe :razz:
Jaz imam vedno prav.Slika
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

edini recept je remoding življenskega stila in čas, ki more minit. Nč druga,... še najslabš je to, da si lažeš kako je blo zanč, da je on kriv, da je bedn, da si ti bedna in podobna sranja...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Meni je pomagalo, da, ko so se mi štulli lepi spomini, sem se zavestno spomnila na vse grdo.
Ko z nekom končaš, bi se spomnil samo lepega, na grdo pa pozabil. Kar je na dolgi rok dobro. Danes se ne spomnim več konkretnih grdih epizod.
A mi v času prebolevanja pride prav se sponit na vse slabo in si rečt "ni vredno joka, gremo dalje".
Imaš, da me vikaš!
anchiee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anchiee »

mi2 sua šla narazen 14 dni nazai... ampak sua se do pondelelka oz do torrka skos slisala...pristala sm cizto na tleh..newem sama weš kai nai počnem sama z sabo..imam prehranjevalne motnje,ponoči ne spim, u šolo ne hodim ker se tam nemoremm zbrati...mislim pa da mi bo še težje ko on pride nazai iz praxe v šolo kjer ga bom videvala vsak dan.. skupaj sua nila 10 mesecev in je biu prvi v tistih trenutkih..1 je biu ki je spau pri meni,1. sm jzt spala pri fanu in res.. imela sem ga prevec rada..in zdaj kr naenkrat to..poleg tega pa je biu u soboto on ze z drugo in to me je samo še bolj zlomilo...začela sm že resno razmišlati o obisku psihiatra saj vidim sama pri sebi da tako negre več..

moram pa priznati da imate nekatere zelo dobre nasvete in da sem se po nih počutila bolje.. :)
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

aahhhh komaj 14 dniiii.... počas počas.. pa hod ven, hod v šolo... ne se zapirat med 4 stene k boš k mamba.... :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

anchiee: najprej piš bolj jasno in ne v Smrklja stylu. Predvidevam da si srednja šola.. tud jst sm v srednji šoli mela fanta k je biu prvi k je prespal pr men, prva jst pr njemu.. pa sva končala.. pa sva preživela. oba.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

tok sm u podnu da se ne vidim ven. Že 1 tedn ne morem jest, cele noči prejokam, ne funkcijoniram...7 let sm živela u neki iluziji, verjela u neki kar ni obstajal, počutim se kot totalni idiot, ničvredna nula. samozavest mi je zbil na čisti minus...filing mam da se ne bom nikol pobrala, ker mi je preveč pomenu.toooook boli :cry: vsi ostali tipi se mi gabijo, zdi se mi da ne bom zmogla naprej...pa to lih v obdobju k mam izpite in ni šans da bi se lahko učila ker nism sposobna druzg kot se smilit sama seb pa jokat.
kako naj ga pozabim, ne verjamem da ga bom lahko gdaj prebolela ker je bil preveč cajta u mojem lajfu, preveč mi je blo lepo.nevem več kaj naj nardim :cry:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Kdaj sta šla pa narazen?
veca_
Sramežljivka
Sramežljivka

midva sva narazen od 2.1.09
sem tista ko je prej napisala da mi pomagajte naprej ker sama vec res ne vem kako,...on tudi pravi da mu je tezko ker sva narazen vendar kao ni vec mozno da sva skupaj ker sem js non stop ponavljala isto napako in sicer LJUBOSUMNOST,...ni kej drasticno pretirana ampak ce ga ne bi ljubila nebi bila,...vendar kaj naj,...popravit tega vec nemorem vrnit pa tudi ne,...zato prosim se enkrat dejte mi kak dober nasvet kako naprej saj vec ne vem,..jutra so mi najhujsa ker ko se zbudim, mislim na njega in se zavedam da sem ga izgubila in to me full boli,...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Normalno je, da ti je tako hudo, tip ti pa govori da mu je hudo samo iz razloga, da ti neki reče ... Izgovor ljubosumnosti je pa tudi precej pogost :? Tko da ne vsega verjet ... Ne vem zakaj imam občutek, da bo on kmalu začel hodit z eno bejbo s katero se že sedaj pozna in je njegova "kolegica"...

Kako ti pomagat? Jokaj še kakšne dva tedna .. Ne ga klicat, ne mu težit .. izklopi ga iz svojega življenja. Bolj ko ga boš klicala, klikala na msn-ju ... bolj ga boš pogrešala ... ker se ti bo zdel bližje. Če boš delala to kar sem ti napisal lahko preboliš vsaj pol hitreje kot bi sicer ...
veca_
Sramežljivka
Sramežljivka

glej kot prvo nima kolegic,...kolege ma kolegic nima,...oba sva bila nonstop skupaj,...ce sva ze sla ven za sebe je bil s kolegi js pa s kolegicami,..danes sva se pogovarjala, se je jokal,..pravi da mu je hudo ker se je vse skupaj tako zgodilo,..ipak 6 let ni malo in kar naenkrat se je koncalo,...zdj pa res vec ne vem ka naj si misllim,..jojjj
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Če se je jokal, ker sta šla narazen ... a ni to znak, da mu je hudo? In zakaj nista potem še vedno skupaj?

In če ni imel kolegic - na koga si bila ljubosumna?
veca_
Sramežljivka
Sramežljivka

ma dolga zgodba,..vglavnem vem da sem js napako naredila in zato mi je 3 krat hujs,...on pravi da mu je full zal ker sem tako reagirala in zastopim ga,..in pravi da ce mi da se eno moznost se boji spet razocaranja,...zato tudi on ne ve kaj storiti!!!
Kriva sem vendar popravit ne morem storjenega,...a mas kak nasvet kaj storiti
Zaklenjeno