Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

ne vem pol a sm js cudna al kaj..amapk pri meni je minilo ze 2 meseca in pol in ni biu lazji niti ena dan kaj sele noc...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

jah poglej, rekla se da se počutiš kot da del tebe manjka. in to je tist del tebe kot ženske ki je vso svojo energijo in življenje nardila okol tega tipa- kar je bla napaka že v štartu. dokler tega 'dela' ne najdeš in ne postaneš zadovljna sama s sabo, uživat sama s sabo in bit srečna tut sama, ti bo pač ta del manku. :)
Uporabniški avatar
cupcake
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cupcake »

lia7bibi napisal/-a:
ribca napisal/-a::)
če sva prijatelja? ko sva šla narazn, je rekel da si želi da ostaneva prijatelja, tut jest sm izrazla to željo...narazn sva šla zato, ker ni vedu kaj mu je, ker pravi da je zasrov, tko kot je rekel da bo...da me ma še vedno rad in nemore gledat kolk me spravla v slabo voljo, jest sm pa vedno nasmejana oz. me ma najbrž zdaj rad na drug način...ko sm mu rekla nej pove če je to zardi druge, je reku, če mu ne zaupam, da itak da ni, rekla sem da mu, ampak če izvem da je blo zarad tega, mu pa zamerm...po enmu mescu sva bla na kavi sicer kot 'prijatelja', ampak počutla sem se nekak čudn in tak sem ga nasledn dan poklicala in mu rekla, da če se lahko še enkrat pogovoriva, da me zanima kaj je ugotovu v tem mescu, pa če si želi da ostaneva prijatelja, da se bova mogla še enkrat (takrat ko sva končala zvezo sva sedela v avtu še 3 ure, mogoče sem čudna, sam vseen mislm da se morš pogovort pol še enkrat k daš skos tisto tanajhujše :)), odgovor je bil, da mu morm dat čas...in potem zvem, (3 tedne je od pijače), prejšn teden, da ima punco...ko že mislm da je konec, da sem se spravla v red, sprejmem, da ne čuti več tega...me zadane najhujš...nemorem razumet kako mi nemore oz. mi ni mogu, tega povedat, že mogoče da nisva šla narazn zaradi druge, ampak pred tremi tedni je pa to že vedel (darilo za rojstn dan je pa sprejel...)...kdo je njegova nova punca nevem zagotovo, mislm pa da sošolka na faksu (že prej sta se dobr razumela, vem da sta se tut pogovarjala o nama...)...zdej me ni še nč klical, pisal...nevem če ve da vem da ima punco...najrajš bi ga poklicala, ampak vem da nebom nič dosegla, lahko samo čakam...
odgovora na tvoje vprašanje nevem :), z moje strani bi bla lahko prijatelja, z njegove nevem...ampak če bova bo pokazal čas in njegova prpravjenost za al pa ne...jest vrjamem v to da sva lahko (in še vedno nekje na dnu srca vrjamem da bi nama lahko uspela tut zveza...)
kkšn predlog kaj naj nardim?
vidva sta prijatelja?

tvoj post sem brebrala dvakrat,ker ne morem verjeti da se je nokomu zgodila ČISTO enaka stvar.tako da ne bom opisovala kaj se je zgodilo med nama ker stvar ČISTO identična tvoji,le da se jaz verjetno držim veliko slabše kot ti in da njegova zdejšna "prijateljica" še ni uradno punca,čeprav je priznal da je zaljubljen vanjo.
nisva prijatelja,ker tudi te obljube ni držal.če želiš mi lahko pišeš na ZS pa se bova lahko kaj pomenili oz.svetovali ena drugi,glede na to da ravno jz najbolj razumem v kakšni situaciji si(in obratno :wink: )

Zgleda, da se širi nek virus, ker sem jaz v identični situaciji!
Po enem letu in pol super zajlubljene zveze, takšne, ki bi si jo vsak želel... je na žalost prišlo nekaj vmes, zaradi česar sva morala narazen... En mesec in pol sem bila totalno na tleh, trpela... se na vso moč trudila. On mi je ves ta čas govoril, kako težko mu je... potem pa izvem, da je bil že po enem tednu z drugo! Seveda je to na vso moč skrival. In še ko sm mu js v obraz povedala, da vem, mi je govoril, da me ima še vedno rad in da mu je preveč težko, da še ni šel naprej itd... ampak žal ne more bit z mano :roll: Medtem, ko ga imam jaz RES še vedno rada in mi je težko... se on laže in igra z mojimi čustvi, zraven je pa že zdavni v novi zvezi!! Aja, pa seveda si želi, da ostaneva prijatelja!! :roll: yeah wright...
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

cupcake... to je ko moja bivša... ma novega, hoče prijateljstvo z mano, nima pa nič proti če pusti sedanjega fanta, pa pride se mal k men pohopsat, pa spet... pa spet... pa spet... lol

:roll: :lol:
vivida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vivida »

Sploh ne vem kako začet. Glede na to, da se u tem topicu vsi izpovedujete, najbrž ne bo nč narobe, če še jst prstavm svoj lonček.
s fantom sva končala kašn mesc nazaj, u bistvu niti ne vem dobr kdaj, ker se je vse skp vlekl kr neki cajta, pečat sva prtisnla kašne 3 tedne nazaj, ma js mislm, da je tista brezmejna ljubezen umrla še mal prej kokr sm se pa odselila od njega, ja živela sem pr njemu dve leti.
mislm, da je bla najina zveza super, res sva se razumela in mela res noro dobr, ampak najbrž sva prehit začela vse tko zares in pol so bli tle še mejhni prepirčki, ki so na koncu ratal mal večji in je prpelal do tega kar je.
zveze z njim ne obžalujem, tut slučajno ne, ker mi je dal tok dobrga, da bo težko za mojga nasledna fanta, bil je tut ful pozorn in oh....
u glavnm, problem je, ker js sm misla, da sm ga že prebolela, ker mi je jasno zakaj se je vse zaklučl in vse to sm sprejela in se strinjala, mal sm se še borila za zvezo, ampak k sm vidla, da ne bo šlo več, se nism plazla za njim in ga moledovala, ampak se doma 3 dni jokala k zmešana in počas pršla k seb.no ja, sklenla sva, da ostaneva prjatla, ker na splošno sva se res noro štekala in res sva (bla) drug drugmu idealna sogovornika in pač nama je blo škoda, OBEMA, da bi to zavrgla, ker se na koncu nisva skregala, ampak nekak sporazumno (do neke mere) razšla.
no in končno, da preidem k problemu. kokr pravm sva se res ful dobr štekala, tut zej k sva končala, sva se vsak dan vidla in pogovarjala (sva sošolca na faxu), tut med vikendom sva se slišala, kot prjatla in use je blo dobr. Sam se mi pa zdi, da je ratu grozn nesramn, to sm mu tut povedala in je priznal in reku, da bo probu se pobolšat in neki cajta je šlo, zadnih par dni je pa neznosno.
poleg tega je začel hodt na kavo u en lokal, kjer je kr dost lušna&simpatična kelnarca (ki naj bi imela tipa) in kr po ure zej tam visi, kar mi je načeloma vseen, se mi zdi, da mu je ta punca všeč in jo proba mal zagret. s tem sicer ne bi blo nč narobe, če se ne bi tut midva tko spoznala in zej se mi dejansko pred očmi odvija zgodba najinga začetka in mi je res grozn. lokala se probam izogibat, ampak če greva na kavo, greva tja in on, ne vem al se tega zaveda, jo požira z očmi pred mano. tut dons k sm pršla tja na kavo (on je valda že bil tam) me sploh ni šmerglu, js se hočm z njim pogovarjat in on se obrne okol in išče njo!? WTF!?
ne me narobe razumet, jst se čist zavedam, da on enga dneva, lih tko k js, si bo najdu novo punco, sam nism prčakvala, da tko hit in me je res pretresl + to, da je ratu tko nesramn.
in res sm jezna na njega, valda mu pa ne bom rekla za to žensko, ker summ, da me mogoče tut mal hoče nardit lubosumno.ker se mi zdi, da sm to fazo prebolevanja dala res tko hit čez in očitno ni tega prčakval. ne vem, dons sm mu pokazala, da sm jezna, nism mu sicer povedala zakaj, in on mene praša če sm lubosumna!? seveda da sm, valda mu pa tega nam govorila, ker kaj, je mel tak namen?
res mi je bed, ker sm res misla, da sva loh u redu prjatla, ampak kokr zdej kaže....
in valda, standrdna napaka, zarad njega sm zanemarla vse prjatle in on je na faxu dejansko edini s kerim se pogovarjam, kar je še bl moreče.
oh, kok sm se razpisala, ne vem, hotla sm sam še enmu povedat, k večim k poveš, lažji je,ane.. :(
vivida
Sramežljivka
Sramežljivka

se opravičujem, ma sm neki zašuštrala.... :oops:
Zadnjič spremenil vivida, dne 18. Dec. 2008 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
vivida
Sramežljivka
Sramežljivka

:oops:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

tistim, k ste zadnjič spremljale moj problem prebolevanja sporočam, da sem mu danes poslala sms.
v bistvu ima rojstni dan, pa sem mu čestitala. potem mi je odpisal :jump: in se opravičil, ker mi ni pisal takrat ko sem jaz praznovala.
pol sem ga vprašala, kako se ma sestra, kako je mati, je tud odpisal. zanimal ga je, kako moj flat napreduje. sem mu rekla, da lahko pride pogledat. na to mi je odpisal, da je zanimiva ponudba, in da sem ga lepo presenetila.
kako se vam zdi? je še kej upanja za naju?
sej vem da je težko odgovort na to, ampak če upoštevate dejstvo, da nisva bla v kontaktu 2 leti... :nixweiss:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

lakeesha iz osebnih izkušenj ti svetujem, da je bolje da ne pogrevata stare zveze. sama sem s fantom po pol leta spet začela hodit. saj na začetku je bilo lepo, potem pa sva se vedno bolj začela kregat še zaradi stvari od takrat, ko sva bla prejšnjič skupaj. jaz sem mu globoko v sebi še zmeraj zamerila, ker me je prejšnjič pustil,.. :?
je pa najbolje da narediš tako, kot sama misliš, da je prav. jaz vem, da če bi mi takrat kdo svetoval tako, kot ti jaz svetujem, da ga nebi poslušala, ker sem bila preveč zaljubljena vanj. upam, da boš tako naredila, kot je najbolje zate :)
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

razumem kaj mi hočeš povedat.

prevaro sem mu odpustila.
ampak, če dobim priložnost jo bom izkoristila! četudi bi blo potem isto. se bom pa takrat postavila na realna tla.
trenutno pa to ne pride v poštev oz. je neizvedljivo, ker imam še vedno v glavi, d je The One.
bolš d vem/se prepričam, d pač nikamor ne pelje, kakor da še leta in leta živim v upanju in sanjah.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

bejbika napisal/-a:zelo hitro se ohladim in ko imam z nekom zaključene stvari, lahko zaprem vrata in pozabim nanj v trenutku ... in ne bom nikoli več pomislila nanj.

Tudi jaz sem taka, da, ko se mi nekdo "zaserje" z njim zaključim za vse večne čase. In četudi sem prej bila nonstop z njim lahko čez noč postane tujec, mimo katerega bom šla na ulici kot, da ga še v življenju nisem videla. (Je nekaj takšnih oseb v mojem življenju)

Nevem pa, če bi bila tega sposobna pri partnerju, navsezadnje je on edini s katerim si popolnoma intimen. Si kar ne znam predstavljati, da greva v tem trenutku narazen. Bila bi močna, ker znam biti. Ampak, da bi to popolnoma odpisala... Mislim, da ne.

Uglavnem bejbika - svaka ti čast. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Maped100
Debatorica
Debatorica

nevem kaj vam je... koze in kozli. Če se gre narazen, se gre narazen in basta! Neki že ne štima in če vaša tumpasta glava ne dojame, pač nekaj nekje ve, da vaju postavi narazen? Ni logično? Kaj vam ni jasno?

Če ni pač ni. Je vse lepo, je BILO vse lepo, zdj malo osamitve, malo trdnih tal, malo čustev s katerimi nimamo kam. Život ide dalje, naučite se živet sami s sabo, sreča ni nekdo drug, sreča ste vi, odprite oči... zbudite se.

Treba se zvetrat, kolikor traje pač traje, s tem se ne obremenjevat. To, pa da po končani zvezi, prec rinete v neka prijateljstva... Lepo vas prosim, samo zavlaćujete stadij prebolevanja... ker čustva so, navezanost in navade so... torej, pogrevate nekaj kar ni dobro.

Adijo, papa, zbrisat vse, pozabit, zaposlit se, uživat... potem pa pride novi. Vsem, ki ste bili prizadeti in iskoriščeni želim boljšega partnerja, vsem prascem in prasicam pa velik zaužitega lastnega dreka.
Nikoli pa ne iščite samo izgovore v okolici in nikoli ne govorite da je bivši/a drek, prasica, kur*** nevem kaj. Ampak sprejmite to kot lepo in slabo izkušnjo, ki je ostala v ZGODOVINI in se ne vmešava v DANES in JUTRI!

Lp.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

Maped100: zelo dobro napisano, samo na malo bolj kruti način. :D je pa včasih treba tud na tak način povedat, da se zavedamo določenih zadev! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objava Napisal/-a *Elle* »

Maped100 js se tudi popolnoma strinjam s tabo...

Js pravim bivši je bivši z razlogom.. nekaj je že bilo narobe, pustite to za sabo.. reci si: bilo pa prošlo!!! Js sm svojga prebolela po parih mesecih.. sčasoma sem si rekla, da pač neki je blo narobe da ni šlo, oz. da mogoče je pa res bolje da sva narazen. Za naprej pa Kar bo bo!

Kar je pa bilo je bilo, pustimo to za sabo in živimo za prihodnost, ne glej in se ne oziraj nazaj!! Mučiš samo sebe in nikogar drugega. Življenje je prekratko za to!
Normalno je da je težko, naprimer ko si misliš in samo razmišljaš o tem, pa saj ni blo vse tko hudo pri nama, mogoče če bi to tako naredila, bi šlo bolje.. saj bi se poboljšal/a.. nikoli se ne trudi spreminjati da bi ugajal drugim.. Si kar si! Nista za skupaj in to je to.. pusti, preboli.. Danes je kriza, jokaj.. jutri bo bolje!!

Glede prijateljstva z bivšimi pa js tko mislim.. mogoče bi se dal bit potem kasneje, ko oba prebolita, nekak se pozabi na to vse in se res lahko gledata samo kot osebi, ki sta nekoč imela nekaj lepega ampak iz določenih razlogov ni šlo.. samo vseeno mislim, da je bv neki pogrevat.. o čem bi se pa pogovarjala, o njegovi novi ljubezni, moji... mogoče, al pa rajš ne...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Maped100
Debatorica
Debatorica

hehe.. Elle.. nene... oz. govorim iz svojih izkušenj. Prej ali slej je spet počilo in smo trgali rjuhe ko pr norcih... ni fore.

Je full teško, še posebi če si taka čustvena in mila osebnost, ampak gre, mal zamenjaš okolje, mal družbo, mal potuješ, spoznavaš nove ljudi. Kar naenkrat je res lepo, vse super.. in se pojav kaka bivša... :D :D :D omfg...

Ampak, mladi pa neumni ja... tko je. Ampak po vsaki končani zvezi se naučiš nekaj cenit. Ponavadi to, da te nekdo sprejme takšnega kot si, te podpira, ti daje svobo in seveda, sprejme, ceni in uživa v tem kar mu nudiš kot partnerju.
To in samo to!
Zaklenjeno