Cosmo obdarovanje 2008

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

lakeesha napisal/-a:dejansko mislm, d bo trapast tle notr pisat, kva smo dobile... pol bo en kup kritiziranja, ala "jez sm pa to pa to poslala", dobila pa "kr neki", a ni škoda no...?? ker namen te teme je bil res fajn :wink:

Ves kaj, ce so pa take, pa ne vem, zakaj so se prijavile. Valda da dobis "kr neki" :) (Ne, ne bo lih Reventón) :D Mislim, da s tem, da objavimo kaj smo dobile ne unicimo namena teme, samo mal firbcamo in mogoce dobimo se same kako idejo za darilo v prhajajocih dneh. Jaz upam, da sem za svojo obdarovanko dobro izbrala. Sicer bo pa podarila naprej, pa bo. Pa puste lesnik no, malo narobe se je izrazila, ko je pisala post pomoje. :)
Zadnjič spremenil kepka, dne 20. Dec. 2008 15:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

lakeesha napisal/-a:pol bo en kup kritiziranja, ala "jez sm pa to pa to poslala", dobila pa "kr neki", a ni škoda no...??

Men res ni jasn, kako bi kera lohk to napisala.. Sej s tem ubistvu sam sebe pokažeš kakšen si.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

sončk napisal/-a:Sama se isto sprašujem, kaj je tako šokantnega na svečki?

mogoče je bila izgorena? :D
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Nič ni šokatnega na svečki ampak razumte da svečke jaz še nekol nisem dobila za darilo,zart tega je blo mal šoka.Vesela sm da sem vsaj darilo dobilo lohk se bi zgodlo da ga ne bi.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Jochie napisal/-a:
sončk napisal/-a:Sama se isto sprašujem, kaj je tako šokantnega na svečki?

mogoče je bila izgorena? :D

Hehe Jochie, tis mal izgoren :P :D
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

No, darilo je odposlano. Upam, da bo dobitnica zadovoljna. :)

Drgač pa sem tudi firbec, kaj so ostale dobile. :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

@kepka, nisi rekla, da ne boš sodelovala zaradi varovanja osebnih podatkov? :D

Ne vem, meni se pa ne zdi razburjajoče, če je nekdo napisal, da ga je darilo presenetilo ali, da ni bilo najbolj po njegovem okusu. Vsaka, če dobro pomisli, mora priznat, da zagotovo obstaja nekaj, kar ji ne bi sedlo. Eni bi blo brezveze dobit sladkarije, drugi pliše, ena se spomnim, da je nekje napisala, da ima doma že preveč sveč od vseh rojstnih dnevov, enim ne sedejo romantiš zadeve....
Seveda je važna misel, to se ceni. Obdarovanka je pol jasno napisala, da ceni tako misel, kot zapakiranost. Torej čemu razburjanje?

Če me bo Cosmo obdarovanka skritizirala, da sem čisto sfalila, bo zabolelo, ja. Moja prva reakcija bi bla protinapad (ki bi ga izvedla v obliki notranjega monologa :D )
Samo jeba*ga, nimamo vsi enakega okusa. Bom cenla iskrenost in vsaj vedla za drugo leto. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Aja, pa navijam za kasnejšo objavo slikic poslanih/prejetih daril.

Firbec po duši. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

trapa napisal/-a:@kepka, nisi rekla, da ne boš sodelovala zaradi varovanja osebnih podatkov? :D

Res je. Potem so me pa premamile sanje o zlatih palicah, ki jih utegnem dobit :lach:

trapa napisal/-a:Ne vem, meni se pa ne zdi razburjajoče, če je nekdo napisal, da ga je darilo presenetilo ali, da ni bilo najbolj po njegovem okusu. Vsaka, če dobro pomisli, mora priznat, da zagotovo obstaja nekaj, kar ji ne bi sedlo. Eni bi blo brezveze dobit sladkarije, drugi pliše, ena se spomnim, da je nekje napisala, da ima doma že preveč sveč od vseh rojstnih dnevov, enim ne sedejo romantiš zadeve....
Seveda je važna misel, to se ceni. Obdarovanka je pol jasno napisala, da ceni tako misel, kot zapakiranost. Torej čemu razburjanje?

Če me bo Cosmo obdarovanka skritizirala, da sem čisto sfalila, bo zabolelo, ja. Moja prva reakcija bi bla protinapad (ki bi ga izvedla v obliki notranjega monologa :D )
Samo jeba*ga, nimamo vsi enakega okusa. Bom cenla iskrenost in vsaj vedla za drugo leto. :D

Sama ne bi mogla lepse zapisati.

Obenem pa moram se napisat: hvala Libido., da si dala tako dobro in simpaticno idejo - in predvsem da se ti je dalo s tem ukvarjat.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

lesnik napisal/-a:Nič ni šokatnega na svečki ampak razumte da svečke jaz še nekol nisem dobila za darilo,zart tega je blo mal šoka.Vesela sm da sem vsaj darilo dobilo lohk se bi zgodlo da ga ne bi.

svečke nisi še nikoli dobila? u madonca tebi pa sama originalna darilca podarjajo. namreč svečka je najbolj klasično darilce. a fant ti tud ni podaril nobene - valentinovo, za kako posebno priložnost? ali pa ti mami, fantu, sestri nisi nikoli podarila dišeče svečke. js osebno zelo rada podarjam svečke - vseh mogočih barv in oblik, ne pa kičastih, teh ne maram! mene šokira dejstvo, da nisi nikoli svečke še prejela ali podarila :o
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

trapa napisal/-a:@kepka, nisi rekla, da ne boš sodelovala zaradi varovanja osebnih podatkov? :D

Ne vem, meni se pa ne zdi razburjajoče, če je nekdo napisal, da ga je darilo presenetilo ali, da ni bilo najbolj po njegovem okusu. Vsaka, če dobro pomisli, mora priznat, da zagotovo obstaja nekaj, kar ji ne bi sedlo. Eni bi blo brezveze dobit sladkarije, drugi pliše, ena se spomnim, da je nekje napisala, da ima doma že preveč sveč od vseh rojstnih dnevov, enim ne sedejo romantiš zadeve....

S tem se sicer že strinjam, samo, kako je blo/al pa še bo uni punci, ki ji je to podarila, pri srcu, ko je to prebrala? :? Ko dobiš darilo (osebno), tud vrjetn ne rečeš unmu, ki ti ga je podaru:"O tole pa res ni po mojmu okusu!" Ok, pustmo to zdej.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Yazmeen napisal/-a:S tem se sicer že strinjam, samo, kako je blo/al pa še bo uni punci, ki ji je to podarila, pri srcu, ko je to prebrala? :? Ko dobiš darilo (osebno), tud vrjetn ne rečeš unmu, ki ti ga je podaru:"O tole pa res ni po mojmu okusu!" Ok, pustmo to zdej.

To sem hotela jaz napisati. Iz same vljudnosti tega ne greš valda reč. Če ti darilo ni všeč, molči in se smej, ne vem no.
No, konec temu.

Kolko pa nas je bilo vseh "prijavljenih"?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

a_pikica_a napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:S tem se sicer že strinjam, samo, kako je blo/al pa še bo uni punci, ki ji je to podarila, pri srcu, ko je to prebrala? :? Ko dobiš darilo (osebno), tud vrjetn ne rečeš unmu, ki ti ga je podaru:"O tole pa res ni po mojmu okusu!" Ok, pustmo to zdej.

To sem hotela jaz napisati. Iz same vljudnosti tega ne greš valda reč. Če ti darilo ni všeč, molči in se smej, ne vem no.
No, konec temu.

Ja, je treba racunat na to, da nismo vsi tako lepo vzgojeni :bgdev:
a_pikica_a napisal/-a:Kolko pa nas je bilo vseh "prijavljenih"?

Libido. pravi, da 39:
Libido. napisal/-a:Torej. Prijav imamo 39! Se nas je kar nabralo. Zdej grem jst spaaaat, takoj zjutraj ko vstanem bom pa izžrebala kdo komu pošlje darilce in vam potem posredovala podatke ;)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Sicer nisem vključeno v tole obdarovanje, ker sem žal prepozno opazila to temo, me pa zanima, zakaj se lesnik več ne javi v tej temi, ko ji je bilo zastavljeno vprašanje kakšnih daril je pa potem vajena. To tudi mene zanima. :wink: Res ne vem kaj je tako šokantnega na svečki, ko pa je to eno izmed najbolj značilnih daril v tem času? Jaz osebno prav rada prejemam svečke, sploh dišeče - mama mi že leta k darilu vedno doda še eno svečko, ker ve kako rada jih mam prižgane v sobi za bolj mističen pridih. :D
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Daj nehajte pogrevat zadeve in jo vlect na par strani. Tud jaz se ne strinjam z njenim nacinom "zahvale", ampak: Sto ludi, sto cudi. Saj ni mislila nic slabega. Raje napisite kaj ste kaj dobile, poslikajte, ... Jaz se kr cakam. :)
Zaklenjeno