lesnik napisal/-a:Ja jaz sem danes dobila darilo,mogoče ga bi morala dobiti že kakšen dan prej ker mam na svoji pošti zmenjeno da mi pošiljajo pošto na drug naslov.Se mi dozdeva katera mi ga je poslala,dozdeva se mi pa zart tega ker je malo preveč povedala o darilo na forumu,darilo ko sem ga odprla sem bla mal presenečena ker nisem vajena takih daril,na pogled je luštno darilo,sam vsebina mi ni ravno všeč-mogoče ker nisem vajena takih daril,pa brez zamere tisti avtorici ki ga je poslala,verjamem da je zafrkneno izbrati darilo se sama sem mela problem,ampak pravijo da ni važno kakšno je darilo važno je da blo s trudom izbrano,hvala avtorici.
Vidim da ste narobe razume meni je všeč darilo sam s tem ko sem napisala "da mi vsebina ni ravno všeč" s tem nisem hotela jo užaliti sam hotela sem povedati da nisem vajena takih daril ampak je pa lepo važen je v glavnem da vsaka uporabnica foruma dobi majhno pozornost.
Oooo firbci Dobila sem tako majhno svečko v obliki cveta,diši pa po eni roži.
Uporabnica se je potrudla se takoj opazi sam kaj ko jaz nisem vajena takih daril,zart tega sam bla mal v šoku,ampak važen je da je pozornost.
lesnik napisal/-a:Oooo firbci Dobila sem tako majhno svečko v obliki cveta,diši pa po eni roži. Uporabnica se je potrudla se takoj opazi sam kaj ko jaz nisem vajena takih daril,zart tega sam bla mal v šoku,ampak važen je da je pozornost.
Sej to je pa prov lušno darilce . Zakaj si bla pa tok šokirana hehe.
dejansko mislm, d bo trapast tle notr pisat, kva smo dobile... pol bo en kup kritiziranja, ala "jez sm pa to pa to poslala", dobila pa "kr neki", a ni škoda no...?? ker namen te teme je bil res fajn
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
lesnik napisal/-a:Oooo firbci Dobila sem tako majhno svečko v obliki cveta,diši pa po eni roži. Uporabnica se je potrudla se takoj opazi sam kaj ko jaz nisem vajena takih daril,zart tega sam bla mal v šoku,ampak važen je da je pozornost.
Čist ok je, po tvojih prejšnjih postih sm sklepala, da si dubla najmnj kšnga dildota, al pa set za štrikanje
lakeesha napisal/-a:dejansko mislm, d bo trapast tle notr pisat, kva smo dobile... pol bo en kup kritiziranja, ala "jez sm pa to pa to poslala", dobila pa "kr neki", a ni škoda no...?? ker namen te teme je bil res fajn
Ma jaz sem tud mislila, da se ne bo kritiziralo, in sem bla čist presenečena zdej, ker se je začelo. Meni je že začela domišljija delat kaj za vraga je mogla ta obdarovanka dobit, da je bla tko šokirana, ko je darilo odprla.. Ma če jo je svečka na rit vrgla se mi pa res zdi malo čudno, ma dobro okusi so različni.. Sigurno se mi pa taka reakcija zdi zelo netaktna!