Evo.. glede na to da se nam na MMAMLU/web Cosmu zdi to zelo kul ideja... Smo mal povprašali zgoraj pri Dedku Mrazu in nam je ratalo uredit nekaj darilc.. Tako da takoj ko dobim vaš seznam se bo zadeva začela razpošiljat...
tako keep up the good work.. in veselga, debelga itd itd )
Jaz sem Cosmo obdarovanko že malo naštudirala, pa skoraj točno vem kaj ji bom poslala samo kaj, ko še ni blo prilike it po zadevo. Grem danes. Jutri, najkasneje v pondeljek gre po pošti dalje.
Gregor napisal/-a:Evo.. glede na to da se nam na MMAMLU/web Cosmu zdi to zelo kul ideja... Smo mal povprašali zgoraj pri Dedku Mrazu in nam je ratalo uredit nekaj darilc.. Tako da takoj ko dobim vaš seznam se bo zadeva začela razpošiljat...
tako keep up the good work.. in veselga, debelga itd itd )
Ja kok fino no =) Res lepo od vas.
Mene so pa ženske težave dans prikovale na kavč in grem šele jutr po darilce. Poslala ga bom pa v ponedeljek.
Sm pa tut jst brala poste od moje obdarovanke in se počutila kot zalezovalec. Je pa dekle po mojem okusu
Poison Girl napisal/-a:Jaz sicer nisem tlele prijavljena, sem pa na The Fashion Spot. Se mi zdi ful dobra ideja. Jaz sem svoje darilo že dobila (ampak da bom odprla šele na božič, zato tud še ne vem kdo je moj Secret Santa), za Elfa pa pošljem naprej jutri (po naključju sem dobila svojo prijateljico iz Berlina in sem takoj zbrala ).
a to si iz drugih držav/v druge države pošiljate al kako?
Jaa, veš kok je noro! Sploh ker dobiš kakšno luškano zadevo, ki se pri nas ne dobi. Samo jaz sem pač dala željo, da je moj Elf iz Evrope in, da je punca (je lažje, pa še manj je tveganja da se sred Atlantika kje izgubi). Mamo pol še posebno temo, kjer razkriješ kdo je tvoj Secret Santa pa pokažeš darila in se zahvališ. Luškano.
Poison Girl napisal/-a:Jaz sicer nisem tlele prijavljena, sem pa na The Fashion Spot. Se mi zdi ful dobra ideja. Jaz sem svoje darilo že dobila (ampak da bom odprla šele na božič, zato tud še ne vem kdo je moj Secret Santa), za Elfa pa pošljem naprej jutri (po naključju sem dobila svojo prijateljico iz Berlina in sem takoj zbrala ).
a to si iz drugih držav/v druge države pošiljate al kako?
Jaa, veš kok je noro! Sploh ker dobiš kakšno luškano zadevo, ki se pri nas ne dobi. Samo jaz sem pač dala željo, da je moj Elf iz Evrope in, da je punca (je lažje, pa še manj je tveganja da se sred Atlantika kje izgubi). Mamo pol še posebno temo, kjer razkriješ kdo je tvoj Secret Santa pa pokažeš darila in se zahvališ. Luškano.