gmail
cvetkaaa napisal/-a:Kako za seboj ob vstopu v gmail pobrišem uporabniško ime, da ga drugi ne vidijo. Odprta imam dva gmail računa, a so ob vstopu uporabniška imena vidna tudi drugim obiskovalcem teh strani. Ne vem zakaj se shrani.
Mogoče maš tam spodaj označeno, da si te zapomni?
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Potem pa maš verjetno tisto nastavljeno, da si vse zapomni - ne vem, kak se temu reče.. Ko pišeš tudi v google npr., pa če si že kdaj to stvar iskala, ti spodaj napiše? Če veš kaj mislim.. Samo ne vem, kje se izklopi..
EDIT: Mislim, da sem našla.. Če maš mozillo, bi to moglo bit:
[/img]

EDIT: Mislim, da sem našla.. Če maš mozillo, bi to moglo bit:

"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
- boom_boom*¸
- Komunikatorka
cvetkaaa napisal/-a:Kako za seboj ob vstopu v gmail pobrišem uporabniško ime, da ga drugi ne vidijo. Odprta imam dva gmail računa, a so ob vstopu uporabniška imena vidna tudi drugim obiskovalcem teh strani. Ne vem zakaj se shrani.
označi ime (ko recimo pritisneš eno črko, se ti izpiše ime), da bo modro in pritisni tipko delete. it works

If people can't accept your imperfections, that's their fault.
- Miss September
- Debatorica
Ja tam ko pišeš mail tistega, ki mu hočeš poslat, jih dodaš še pač več, ločit pa jih moreš z vejico se mi zdi
primer : xxx@hotmail.com, yyy@gmail.com.. menda je tak no 

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Mene pa zanima, če še kateri ne pokaže teh novih gmailovih tem. Če dostopam iz svojega oz službenega računalnika pod nastavitvami sploh nimam zavihka teme, ko pa sem dostopala iz fantovega računalnika sem to funkcijo imela. Preko tega računalnika sem tudi nastavila ozadje (temo), vendar mi ga na svojem/službenem računalniku ne pokaže. Any idea?
Ursa7 napisal/-a:Mene pa zanima, če še kateri ne pokaže teh novih gmailovih tem. Če dostopam iz svojega oz službenega računalnika pod nastavitvami sploh nimam zavihka teme, ko pa sem dostopala iz fantovega računalnika sem to funkcijo imela. Preko tega računalnika sem tudi nastavila ozadje (temo), vendar mi ga na svojem/službenem računalniku ne pokaže. Any idea?
To se tudi meni dogaja ... Na službenem računalniku niti ni zavihka "Teme".
- obliterator
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
To je verjetno zato, ker ima vaše podjetje verjetno bolj zaprt firewall, ki določene stvari poreže, oziroma ima vaše podjetje postavljen group policy, ki preprečuje določene stvari da se pokažejo ali naložijo na računalnik. Treba je upoštevati, da vse kar ti vidiš kot spletna stran, najprej naloži na lokalen računalnik.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.