sam smetiš forum...

da ne bom ot:
Jaz se včasih počutim da sem dobra, včasih se mi pa ne da skoncentrirat in potem vem da sem kr nekej.

Ampak ded prav da je zakon.
PIKApolonica15 napisal/-a:babrbika pa kaj se razburjaš no?![]()
ne spet skrenit s teme...
Forum je postalo bedno brat ker se v vsaki temi kregate in govorite kr nekej kar ni v kontekstu!!!
MissBitch napisal/-a:mah, pač razpizdi me, ko se kr neki skoz sam še pričkamo glede vsega...me zanima kak bi blo to v živo... oziroma kok bi se vas v živo sploh upalo prikazati...
chiqqa napisal/-a:moški majo itak radi ženske, k so energične, samozaveste, zadovoljne, željne fuka na 101 način, pohotne, znajo že z pogledom, namigom, kjerkoli in kadarkoli. in če maš tako žensko potem res hudo dobr sex vse to poveže v eno celoto.
in itaq, pohvale, da po sexu padeš samo dol in si rečš WOW NOROO waaaa kva me uzburjaš, kva mi delaš, men se bo enkrt strgal, sma infarkt me bo, kr mešaa se mikva si me dobr, kaj te tko trga k čist noriš tle po mojmu t***, A SI TI RES BLA JUNFR PREJ??
- TO ME ŠE ZMER ŠOKIRA K REČE HAHAHA in potem še kšne take pohvale kot, kaj si bi drugi misll glej to, kko bi se nataknla, vsi bi te hotl
in že med samim sexom k vidš kako ga trga, kako bi te celo vase spravu če bi loh itd. itd. in k se delaš packo, znaš improvizirat, se greš igrce, maš odpravco samosotejčke, ŠTIKLE!!!!, znaš govort nasty words, ga zmešat da ma v 5 sec trdga...in pač take pohvale in k ga ženska tipu, isto, pač kok to dobr, men bo v minutki pršlo če boš tko naprej nadaljevala, kaj to delaš itd. al pa k kej omen v zvezi z biusimi, ceprou jih je meu samo za fu*cat.
pa pomembn je, da ženska ma rada analno, da se rada razpacka s spermo in v tem UŽIVA! ..da rada pogoutne, da ne zdej skos tisto 'o fuj,rabm robčk' za usak k***c, da je odprta za nove stvari, da da mormu vedt da bi kjerkoli in kadarkoli, igrce...ne da zdj skos glave me boli, joj noga me boli v tej pozi(sej prou da pove kaj ji ne paše sam ne pa da zdj razmišla umes kje vse jo tišči, pa d apaz da se ne udari z glavo ob zid in ji to vse unič- v tem smislu itd.) in da se umes ne da sprostit, da misl na iks stvariu-no go. sj zdj se ze ponavlam.
in ja, vem da je dobr, ze kukr slism in nasploh velik jih nima niti prblizn tko..tko da poznam najin sex in sva skp 3 leta pa nama ga nikol ne zmanka v dnevutko da ja, če bi biu slab, se mu zihr neb dal 'matrat'..tko pami2 se pač zlozlo ujameva pr tem in če temu neb blot ko..men sex zlo velik,še preveč pomen in pol bi bla krizaa, k sreč pa ni tko niti prbližn
evo toj odg. na vprašanje topica, pa se nč ne hvalm al pa kej, da se ne bo narobe razumel.