kokica87 napisal/-a:Jaz vem, da prevare ne bi mogla nikoli oprostiti, ker bi s tem izgubila vso zaupanje in bi zveza šla samo navzdol.
Izgubila bi vse zaupanje... Tudi v vse ostale - tvoje bodoče?
iluzija napisal/-a:*purple* napisal/-a:o ja pa se pljuva..Ti lahko prec najdem ceu kup tem, kjer se pljuva ins meje najstnicam.Govorila sem napslošno, mislm da sm tud to v postu omenila, pa seveda se je nanašal tud na to temo.
Jaz ne pljuvam, se pa smejim. In tudi te popljuvane najstnice se bodo enkrat smejale naslednjim generacijam - in sebi nekoč.
Dejansko je razmišljanje drugačno in ja, sama sebi se smejim, ker sem bila nekoč taka trapa, da sem sanjarila o nevemkakšnem princu na belem konju in verjela v nekaj, za kar sem sedaj prepričana, da ne more biti resnično. Pa sem bila takrat sigurna, da imam izreden realen pogled na vse zadeve. Še sedaj sem prepričana o tem, ampak sem mogoče malo bolj povezala z določenimi izkušnjami.
Sicer pa - kaj je bistvo izkušenj? Petnajstletna mula bo prevarana s strani petindvajsetletnega tipa... Bo to pomenilo, da se jim mora vnaprej izogibat? (25letnikom namreč.) Ne. Spremeniti bo morala samo način pristopa k tej ljubezenski zadevi - lahko pade na kolena pred njim, ampak se bo pa na podlagi prejšnje izkušnje naučila, da mora stvar jemat z rezervo.
iluzija napisal/-a:kokica87 napisal/-a:Jaz vem, da prevare ne bi mogla nikoli oprostiti, ker bi s tem izgubila vso zaupanje in bi zveza šla samo navzdol.
Izgubila bi vse zaupanje... Tudi v vse ostale - tvoje bodoče?
Sandraaa napisal/-a:Če te prevara enkrat te prevara tudi drugič, tretjič, četrtič itd. Izkušnje...
jupija napisal/-a:Stvar je taka. gre za varanje. In sicer kaj narditi ko te fant po dveh letih in pol, prevara. sam ti pove in to takoj, zgodi se v vinjenem stanju in na neki žurki, zveza pa je mal v krizi že pred prevaro. sej veste, po tolikem času ..... rutina, ki ima dobre in slabe dneve. do punce ne čuti nič in jo slabo pozna. tebe pa ima še vedno rad in obžaluje dejanje.
se trudit naprej ali končat?kaj bi vi naredili?
jullia_ napisal/-a:Malo sama sebi nasprotuješ.
...če te prevara enkrat-njegova napaka, če te prevara 2x-tvoja napaka... Ta rek namreč pomeni, da človeku že prvič ne oprostiš, ker gre osel samo enkrat na led.
Ti bi mu pa prvič oprostila in mu s tem dala priložnost, da te prevara še drugič.