očitno ne obstajata samo dve vrsti orgazma- vaginalni in klitorisni ampak še tretji, ki ga nekako sprožiš od znotraj, s pomočjo mišic (vsaj pri meni je tako).kako pa se temu poteme reče? Je sploh "uradno" priznan ?
softTouch napisal/-a:očitno ne obstajata samo dve vrsti orgazma- vaginalni in klitorisni ampak še tretji, ki ga nekako sprožiš od znotraj, s pomočjo mišic (vsaj pri meni je tako).kako pa se temu poteme reče? Je sploh "uradno" priznan ?
Jst tud tega velikrat prakticiram...in to je tok hudo .Bolš mi je k vaginalni; ker ubistvu vaginalnega tud bl redko dosežm.
softTouch napisal/-a:očitno ne obstajata samo dve vrsti orgazma- vaginalni in klitorisni ampak še tretji, ki ga nekako sprožiš od znotraj, s pomočjo mišic (vsaj pri meni je tako).kako pa se temu poteme reče? Je sploh "uradno" priznan ?
Jaz lahko SAMO na tak način doživim orgazem, da še sama "pomagam" in stiskam mišice- podobno kot pri keglovih(al kakšnih že ) vajah, sam da je pač drugač če to počneš med seksom, pa da mi on draži še ščegetavček.
Nisem vedla da z to obstaja poseben izraz.
V riti pa pri meni ne bo nikol orgazma... Sej je fajn, ampak še zdaaaleč ne tako da bi mi pršlo ob tem.