Kako zgleda sex neporočenega para,mladih zakoncev,5 let poročenega para in zakoncev,ki so že 25 let poročeni?
Neporočen par sexa povsod kjer je mogoče,na vseh normalnih in "nenormalnih" krajih.
Mlad poročen par sexa povsod v vseh prostorih hiše.
5 let poročen par sexa samo še v spalnici.
25 let poročen par:hodijo en zravn drugega in si kričijo "Je.i se!"
Što je to:
Svi idu,jedan jeb*?
-prvo bračno veće.
Što je to:
Jedan ide,svi jebgu?
-muž na službenom putovanju.
Što je to:
Svi idu i svi jebu?
-Maturalac
Dođe Mujo do doktora i kaže:"Znate doktore, ja dođem iz posla iz vidim kako Haso jeb* Fatu,uzmem pištolj,čepnem u čakiju i hoću da ubijem Hasu,a Haso kaže meni _Nemoj Mujo bolan,a ti Fatu ispeci kafu-Fata ispeče Kafu i meni priča Haso-Bolan Mujo,slušaj bre,da ti ubiješ mene,Fata če nači nekog drugog za jebanje.I dobro ispijemo kafu,Haso ode kući.A doktore ŠTO SE POSLIJE PODNE se desi..."
"Mujo ja nemam vremena za tvoje izpovijedi" kaže doktor."Imam pacienta sa ozbiljnjijim problemima"
"Ali doktore"ne odustaje Mujo"Idući dan kad dođem od Ibre i opet vidim Hasu na Fati i uzmem pištolj,da ubijem Fatu.A i Haso opet kaže-Mujo stani bre,a ti Fato ispeci kafu-Fata ispeče kafu i Haso meni počne pričat-Bolan mi Mujo,ti ubiješ Fatu, a ja si nađem neku drugu za jebat,nema smisla.
I tako doktore Haso opet ode kući,a ja odem u kafanu i kad doem kući vidim opet Hasu na Fati.Ja se opet razljutim uzmem pištolj i hoću da ubijem sebe.I to opet vidi Haso i kaže-Fato ispeci kafu-Fata ispeče kafu i Haso meni kaže-Mujo bolan,što ti je?Ti ubiješ sebe što stvarno nema smisla,jer ako ti ubiješ sebe ja i Fata još dalje možemo brezbrižno jebati."
"E Mujo,kreni,dosta mi je tvoje priće.Tamo u čekaoni imam još pacienta,koji me trebajo,ti si pronađi psihiatra."
A Mujo kaže doktoru:Doktore a ja sam vas samo htio pitati ako mi može ovoliko kafe dnevno štetiti.
Zakaj blondika pušča vrata odprata na kopalnici,ko se gre tuširat?
da je noben ne more gledat čez ključavnico.
Zakaj bolna blondinka koplje po pudingu?
išče doktorja oetkerja.
grejo 2 raki po cesti pa si en pržge čik,drugi pa mu reče:
"a SI TI NEUMEN?KAJ BI RAD FASAL ČLOVEKA NA PLJUČIH?
Šetaju Jozo i Stevo.Pa reče Jozo:"Tak sm potreben da bi še čebelo nategnu.
Pa slišiš Stevota:BZZZZ
RUSKA PRIČA
Medvjed plezavši po drvetu i vidjevši pčelku i joj kaže:Pčelka ja bi tebe pojebavši.
Pčelka njemu kaže:To ne može iči ja sam tako malena a ti tako veliki.
Medvjed se razpizdivši i pčelku pojebavši.
I pčelka rodivši leteče medvjediče.