anketa o varanju
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
FairyAngel napisal/-a:Če imaš nekoga resnično rad, mu tega ne narediš (in niti ne čutiš potrebe po tem). V nasprotnem primeru pa le lažeš sam sebi in nočeš videti, da je nekaj v zvezi narobe.
Točno tako. Nekateri (kot moja kolegica) pa imajo še vseeno fanta za nekoga, ki ga ne more izgubiti, vse ostalo pa je za "rezervo". Žalostno, a resnično. Mogoče se ji bo kdaj vse skupaj vrnilo, pa bo videla kako je to, ko si na "drugi strani" kot je ona zdaj. Važno, da ona uživa, za morebitno čustveno razdejanje, ki ga lahko nekomu (njenemu fantu) povzroči, pa ji je očitno vseeno.

- pikica_345
- Sramežljivka
sm že varala in tudi bila prevarana, tako da vem kakšen je občutek pri obojem...
varala sem pri 16 letih, od takrat pa nisem več, ampak bila pa sem prevarana... ko vidš, da ni fajn občutek biti prevaran, tega nikoli ne narediš več... se mi je vse vrnilo...nič ne rečem, zaslužila sem si 

grešiti je človeško, a občutek je božanski
- pikica_345
- Sramežljivka
sm že varala in tudi bila prevarana, tako da vem kakšen je občutek pri obojem...
varala sem pri 16 letih, od takrat pa nisem več, ampak bila pa sem prevarana... ko vidš, da ni fajn občutek biti prevaran, tega nikoli ne narediš več... se mi je vse vrnilo...nič ne rečem, zaslužila sem si 

grešiti je človeško, a občutek je božanski
Se strinjam da je varanje posledica tega da je v zvezi nekaj narobe. Sama sem samo enkrat varala, ker je bilo v moji takratni zvezi veliko stvari narobe, in tudi ko sem prevarala, sem takoj naslednji dan zvezo končala, ker sem prvič imela slabo vest, kot drugo sem pa ugotovila da v takšni zvezi ne morem nadaljevati. Takratnemu fantu pa nisem povedala da sem ga prevarala. Sama pa še nisem bila prevarana oz. mogoče sem bila pa nisem vedela.
-
- Cosmopsiho
Sem varala, ampak to še v tistih pubertetniških časih, ko mi je blo prou useeno za tipa, al sm ga prizadela al ne, k sm se tipou tut hitr naveličala in tako dalje....k mi je blo u bistvu več ali manj useeno za vse skupej sam da se je žural...zdj pa mojga nebi prevarala, res nebi. Če mi že ni do njega ga raje pustim kot pa prevaram. Sicer mi pa tut ni do tega da bi ga, ker se preveč dobr razumeva in se mava res ful dobr (morm potrkat). 

Live your life like you want