Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objava Napisal/-a monicque »

jest sm pa nardila izpit v ljubljan, v prvo, pa v ful čudnih okoliščinah...

...mi je avto 4 krat crknu, pa narobe sm zavila, pa sm bla zihr da sm padla... pol je pa reku ustavte, čestitam pa šel vn...nč jasn...pol sm ga srečala je bil čudn nasmejan...in pršla do spoznanja, da ga je verjetno nekaj...ker sem mela uh uh vročo majčko brez modrčka... :oops:
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

jst bom pa zdej začela vozit. mate kakšen pameten nasvet?? :(
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
mala punci
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala punci »

Zaupaj sama v sebe, če ti ne rata vse v prvo naredit( predizpitna, izpitna...) se ne sekiraj slej kot prej ti bo! Je še vsem in tut teb bo!
browny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a browny »

A je kera delala izpit v AŠ Jaguar ali pa v Voyagu? Jz se zdj odpravljam delat pa ne vem katero naj izberem, morjo pa met Peugeota 206, ker bom tud doma na tem vozila :razz: .
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

browny napisal/-a:A je kera delala izpit v AŠ Jaguar ali pa v Voyagu? Jz se zdj odpravljam delat pa ne vem katero naj izberem, morjo pa met Peugeota 206, ker bom tud doma na tem vozila :razz: .

A misliš tisto AŠ Voyage v Črnučaš? No, jst sem delala pri njih (inštruktor Goran) in sem bla ful zadovoljna... :D
browny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a browny »

Ja, to ja. A komplicirajo pol ne preveč? A mogoče veš kdo je na Peugeotu inštruktor, kakšen prijazen :) ?
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

browny napisal/-a:Ja, to ja. A komplicirajo pol ne preveč? A mogoče veš kdo je na Peugeotu inštruktor, kakšen prijazen :) ?

Jst sem delala izpit pred 6 leti (takrat na puntotu), ampak če se ne motim, je ravno Goran na Peugeotu...Je pa ful faca in super inštruktor - sem mela ful malo ur, pa takoj nardila... :D
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Caitlin »

jupi!!! občinske teste sem nardila!!! :freude:
zdj pa sam še naberem dost ur (recmo ene 20 da jih bom mela skupi 25) pol pa upam da bom mela kmalu izpit v rokah! :D
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
*Anna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Anna* »

jst sm pa dons nardila izpit :razz: , jupiiiiii
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Pri nas v celju je pa tko, da če imaš pod 30-35 ur avtomatsko padeš, ker želijo vsi služiti na ta način. Tak da, tudi če znaš dobro peljati, ne narediš. Narediš šele v tretje, edino če ima kakšen tipček dober dan se ti slučajno zgodi, da narediš :D npr jaz sem imela malo manj kot 40 ur in sm naredla vse v prvo. Pa če po pravici povem, nism nič bolje vozla, kot takrat ko sm mela npr 25 ur. Blo je pa ful grozno...tip mi je po koncu vožnje začel naštevati kaj vse sm naredla narobe...gospodična, tam ste se ustavili na prehodu za pešce (pa če vrjamete al pa ne, se res nism, ampak ok), Tam ste hitro pripeljali do semaforaj in potem se zabremzali (ja, halo, če ne bi se peljala v rumeno???!!! Seveda za mano ni blo nobenega da bi ga ovirala z mojo vožnjo)...no in tipo stopi z avta in nič ne reče...Jst pa že vsa v depri ker sm mislala, da sm pogrnala. Stopi tipo z avta, in predn zapre vrata reče, danes ste opravili izpit :D mislim svašta! :D :D :D Vozila sem pa pri avtošoli Čadej. Moj Inštruktor je biu pa šefe te firme :D vozla sm pa rdečega golfa :D Na učnih urah je blo pa noro. Res, ga moram pohvalit, nikoli ni povzdignil glasu nad mano, če sm karkoli naredla, ampak je vse samo lepo povedal...in me potem še naprej hecal in zajebaval na ta račun :D
Uporabniški avatar
*n*i*n*c*h*y*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *n*i*n*c*h*y* »

Jaz sem naredila izpit v prvo, tako pole kot voznjo. Imela sem pa 20 ur. Je pa res, da sem avto vozila ze prej, tako da sem se v bistvu morala navaditi samo gledati ogledala in da mas obe roki na volanu...
Izpit sem naredila ze 10 dni po mojem 18.rojstnem dnevu :) Z voznjami sem sicer zacela ze pred, nekje mesec dni je trajalo vse skup. :D
U m4k3 m3 WiLD!
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Caitlin »

jst sem pa ravno dons nardila izpit!! :jump: res sn full vesela de je končn vse skupi konc ker sam bla res full živčna. :)
drgač sn pa nardila vse v prvo, mela sem pa 25 ur. tko da me je vse skupi kolkr sem računala prišlo približno 160.000! :eek: sj vem da glede na druge šole mogoče to ni velik sam je še vsen čist preveč! :roll:
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

jaz ga delam, trenutno mam komaj 6 ur, teorijo mam pa v ponedeljek. nikoli prej še nisem vozla, tak bom verjetno rabla kakih 30 ur. bomo vidli no...
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

jancy napisal/-a:jaz ga delam, trenutno mam komaj 6 ur, teorijo mam pa v ponedeljek. nikoli prej še nisem vozla, tak bom verjetno rabla kakih 30 ur. bomo vidli no...

Saj ne rabiš popolnoma nobene prakse. Tak, če greš lepo od začetka in se navadiš na predpise je še lažje. Pol se pa itak po svoje navadiš spet (Ena roka na volanu, itd). :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Mark napisal/-a:
jancy napisal/-a:jaz ga delam, trenutno mam komaj 6 ur, teorijo mam pa v ponedeljek. nikoli prej še nisem vozla, tak bom verjetno rabla kakih 30 ur. bomo vidli no...

Saj ne rabiš popolnoma nobene prakse. Tak, če greš lepo od začetka in se navadiš na predpise je še lažje. Pol se pa itak po svoje navadiš spet (Ena roka na volanu, itd). :D

ja jst sm se tud mau sekirala najprej ker ne znam vozit sam so me vsi prepričal, da me bojo že tam naučil, upam da tud ne bom mela preveč ur :oops: :roll:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Zaklenjeno