Pri nas v celju je pa tko, da če imaš pod 30-35 ur avtomatsko padeš, ker želijo vsi služiti na ta način. Tak da, tudi če znaš dobro peljati, ne narediš. Narediš šele v tretje, edino če ima kakšen tipček dober dan se ti slučajno zgodi, da narediš

npr jaz sem imela malo manj kot 40 ur in sm naredla vse v prvo. Pa če po pravici povem, nism nič bolje vozla, kot takrat ko sm mela npr 25 ur. Blo je pa ful grozno...tip mi je po koncu vožnje začel naštevati kaj vse sm naredla narobe...gospodična, tam ste se ustavili na prehodu za pešce (pa če vrjamete al pa ne, se res nism, ampak ok), Tam ste hitro pripeljali do semaforaj in potem se zabremzali (ja, halo, če ne bi se peljala v rumeno???!!! Seveda za mano ni blo nobenega da bi ga ovirala z mojo vožnjo)...no in tipo stopi z avta in nič ne reče...Jst pa že vsa v depri ker sm mislala, da sm pogrnala. Stopi tipo z avta, in predn zapre vrata reče, danes ste opravili izpit

mislim svašta!

Vozila sem pa pri avtošoli Čadej. Moj Inštruktor je biu pa šefe te firme

vozla sm pa rdečega golfa

Na učnih urah je blo pa noro. Res, ga moram pohvalit, nikoli ni povzdignil glasu nad mano, če sm karkoli naredla, ampak je vse samo lepo povedal...in me potem še naprej hecal in zajebaval na ta račun