anketa o varanju

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ste že varali? na kakšen način?

DA (sex,poljubi)
58
22%
DA (poljubljanje)
79
30%
NE (temu strogo nasprotujem)
126
48%

Skupaj glasov: 263

Uporabniški avatar
Star.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Star. »

biLa sem prevarana ja =(
varaLa pa se nikoL nism..ker vem kok to boLi =/
upam da v prihodnosti nebom nikoL vec prevarana :D ..sama pa tud upam da nebom nikoL prevaraLa nobenga (!)
Uporabniški avatar
Star.
Sramežljivka
Sramežljivka

biLa sem prevarana ja =(
upam da v prihodnosti nebom nikoL vec prevarana :D ..sama pa tud upam da nebom nikoL prevaraLa nobenga (!)
Uporabniški avatar
Star.
Sramežljivka
Sramežljivka

biLa sem prevarana ja =(
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ne nisem nobene prevaral. Nisem čutil potrebe po tem. Če imaš spucano v glavi...vrednote in temelje na pravem mestu do tega ne pride.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Leyla_ »

samo enkrat, pa tudi ne vem, če šteje. je bil moj prvi fant, ki ga je zanimamo kako je varati in je eno noč zabluzil z drugo. potem me je prosil, da sva še skupaj, njegovi kolegi so me nekako prisilili v to.
potem sem ga prevarala kao iz maščevanja :evil:
verjetno mi ni treba omeniti, da se nisem počutila nič bolje. sem pa dosegla svoje - pustili so me, da grem svojo pot.
od takrat naprej nisem več tega počela. ko sem z nekom, me niti ne zanimajo drugi. in če gre vse nekam, greva narazen in to je to.
smo pa ljudje različni.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Nikoli še nism pa sem tudi proti temu.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Varala še nisem (čeprav mi je bilo enkrat žal, da nisem, saj sva bila z bivšim na pavzi in je vodilo vse proti koncu), prevarana pa upam da nisem bila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

prevarala sem enega fanta, po 4h dneh zveze.. vrjetno bi ravnala drugače, če bi v tega fanta bila zaljubljena.. bil mi je všeč, pa sem mu dala priložnost.. ker sm takrat mislila, da mu delam "uslugo".. še takoj isti dan sem stvar končala.. povedala, da z moje strani ne bo šlo..
mi je pa zelo žal.. za varanje, predvsem pa, ker sm mislila, da mu lahko vsaj dam priložnost, pa ne bi smela.. sem izgubila dobrega kolega..
prevarana sem bla pa tudi.. prav tako pa sem udeležena varanja kot ljubica.. enkrat sem vedela, kar je trajalo približno pol leta, na žalost sm se v tipa zaljubila.. ene 3krat sem pa zvedela po tistem (kjer je bilo prisotno samo poljubljanje).. pa vseeno.. grozen šok. Vse skupaj se je dogajalo v zelo čudnem obdobju.. in po eni strani mi je žal za vse ljudi ki so bli prizadeti zaradi mojih dejanj.. po drugi strani sm pa hvaležna za lekcije ki sem jih dobila.. in izkušnje, ki so me naredile to, kar danes sem.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Nikoli nisem varala in tudi v prihodnje nimam namena. Tiste, ki pravite, da nikoli ne reci nikoli in da se zarečenega kruha največ poje: če bi že bila v resni zvezi in bi hotela biti s kom drugim, bi najprej končala obstoječo zvezo in se šele nato počasi zbliževala s tisto drugo osebo. Nisem tak tip človeka, da bi skakala čez plot.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Nikol še nism varala, in tud ne mislm varat.

Prevarana pa tud še nism bla, vsaj noben mi ni reku da bi kej blo.
Uporabniški avatar
Lorissa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lorissa »

ja lepo to, da ne varate. tud jz sm mislna, da tega ne bom nikol nardila. no pa se je vseeno zgodil. zakaj? najina zveza škripa, ni ljubezni,... zgodil se je pa z mojim bivšim... biu je pa prisoten alko in se tega ne spomnm kej velik, kar sta mi frendica pa on povedala.. ohja.. :D drugač pa mislm končat najino zvezo, ker nima smisla nadaljevat.
:(
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Nočem nikogar obtoževat, čeprav se mi varanje zdi nedopustno, pa vseeno moram to napisati: če zveza škripa, se najprej reši problem. Če se problema ne da rešiti, je edina rešitev, da se zveza konča. In potem imate proste roke, da počnete kar želite. Ni pa lepo, da že v času zveze skačete med dvema ognjema oz. od ognja do ognja. Upam, da ne bom nikoli prevarana, ker česa takšnega res ne bi nikoli odpustila, no matter what (alkohol ni izgovor, četudi je stanje totalna koma). :roll: Potem takem se lahko vsak enkrat (ali pa večkrat) v zvezi nažre do amena in gre z nekom drugim? :gruebel: Varanje je že samo poljubljanje (čeprav si to vsi drugače razlagamo, ker je za nekatere varanje že kakšen dotik sem pa tja). Gledam primer varanja vsak dan pri kolegici, ampak se ne vtikam v njene zadeve, čeprav sem ji že povedala svoje stališče o tem. In prav svinjsko se mi zdi takšno ravnanje. :stupid:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Nikoli nisem varala in nikoli nisem bila prevarana, je pa enkrat eden prevaral svojo punco z menoj (ves čas sta bila na on/off in kasneje sem izvedela, da nisem bila edina). Posredi je bil alkohol, a vseeno to ni noben izgovor, tako da mi je še danes žal. Se pa popolnoma strinjam s Tamalo_mrho. Če pride do varanja, je gotovo nekaj narobe v zvezi ... Krivda je pa na obeh. Tudi moja mama je bila prevarana in tako z njo kot z njeno prijateljico sem se pogovarjala, kaj vse je bilo narobe med njima z atijem, da je to storil. Jaz varanja ne odobravam in imam trdna načela glede tega, niti alkohol se mi ne zdi dovolj dober izgovor. Če imaš nekoga resnično rad, mu tega ne narediš (in niti ne čutiš potrebe po tem). V nasprotnem primeru pa le lažeš sam sebi in nočeš videti, da je nekaj v zvezi narobe.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

NE varam.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

Varajo predvsem hudo psihično nestabilni ljudje. Ali so kurbanju podlegli že po defoltu, ali pa jih sedanji partner ne razveseljuje več in hočejo samo sprobat, če je tadrug boljši, da se prej prepriča če se mu/ji splača pustit tega dosedanjega ali gre iskat naprej :)

Starostne omejitve ni, da bi nekaj rekli, da mlajši več k starejši, seveda je z poročenimi boljš, ker so diskretni in se ne govori okol :)

Dejstvo, pa da je folk v današnjem času zgubljen, ima probleme z samim sabo, ne zaupa sebi, kaj šele partnerju in potem so razne fešte, poletne zabave na morju, poslovna potovanja, izleti ipd prekrasna priložnost za en f**... kateri je hudo dober, vendar moralci potem naredijo svoje...

Sam sem prevaral 1x, kot šrmkovc in se mi je vrnilo pri drugi punci in tega ne počnem več niti ne mislim, raj končam zvezo, če je že tak pogreb.

Sem pa bil 2x oseba s katero se je varalo druge. Mi je žal, po drugi strani pa tudi ne. Vendar sta obe od teh bili ujeti, od ene mislim pa da je tip takšno budalo, da jo bo po tem, da ga je samo z mano parkrat prevarala vzel nazaj. Ljubezen brez meja.

Tisto kar pa je najbolj niskotno in kruto je pa to:
Da imajo osebe jajca, da nekoga prevarajo, nimajo pa jajc da mu to tudi povejo ali priznajo... kako morejo živet s tem... BLJAAAH.
Odgovori