Varajo predvsem hudo psihično nestabilni ljudje. Ali so kurbanju podlegli že po defoltu, ali pa jih sedanji partner ne razveseljuje več in hočejo samo sprobat, če je tadrug boljši, da se prej prepriča če se mu/ji splača pustit tega dosedanjega ali gre iskat naprej
Starostne omejitve ni, da bi nekaj rekli, da mlajši več k starejši, seveda je z poročenimi boljš, ker so diskretni in se ne govori okol
Dejstvo, pa da je folk v današnjem času zgubljen, ima probleme z samim sabo, ne zaupa sebi, kaj šele partnerju in potem so razne fešte, poletne zabave na morju, poslovna potovanja, izleti ipd prekrasna priložnost za en f**... kateri je hudo dober, vendar moralci potem naredijo svoje...
Sam sem prevaral 1x, kot šrmkovc in se mi je vrnilo pri drugi punci in tega ne počnem več niti ne mislim, raj končam zvezo, če je že tak pogreb.
Sem pa bil 2x oseba s katero se je varalo druge. Mi je žal, po drugi strani pa tudi ne. Vendar sta obe od teh bili ujeti, od ene mislim pa da je tip takšno budalo, da jo bo po tem, da ga je samo z mano parkrat prevarala vzel nazaj. Ljubezen brez meja.
Tisto kar pa je najbolj niskotno in kruto je pa to:
Da imajo osebe jajca, da nekoga prevarajo, nimajo pa jajc da mu to tudi povejo ali priznajo... kako morejo živet s tem... BLJAAAH.