Marihuana
strinjam se z missy da po ganđi ni noben agresiven...saj tak je pri večini...sam lahk pa komu drgač naredi,nikdar se ne ve.
ampak kakorkoli že...dolgoročno te sjebe.kot tud vskaka stvar v preveliki dozi.tud čiki te vničijo.jaz sm bla v ganđa vodah ful dolgo-8 let.ta cajt nism pogruntala,da me nekej če,ko sm nehala sm skužla.pa sm po enem letu spet malo skadila...nabilo me je in blo ji je bed.kratkoročno res tako nekontrolirano napušavanje blaži bolečine pol ti pa jih nanese.sam ne fizičnih ampak psihične.drgač pa neču nobenem solit pameti...komu paše naj vleče...kdor pa se še ni v to spustil pa mu je bolše da se ne.
se pa je ironija zgodila,zdi se mi da v švici(zdej nism sigurna za državo)...za v zdravstvene namene so legalizirali heroin,travo pa zavračajo.kar se pa tega tiče,pa itak da bolj zagovarjam travo.saj od nje še ni noben umrl od heroina pa preveč.
ampak kakorkoli že...dolgoročno te sjebe.kot tud vskaka stvar v preveliki dozi.tud čiki te vničijo.jaz sm bla v ganđa vodah ful dolgo-8 let.ta cajt nism pogruntala,da me nekej če,ko sm nehala sm skužla.pa sm po enem letu spet malo skadila...nabilo me je in blo ji je bed.kratkoročno res tako nekontrolirano napušavanje blaži bolečine pol ti pa jih nanese.sam ne fizičnih ampak psihične.drgač pa neču nobenem solit pameti...komu paše naj vleče...kdor pa se še ni v to spustil pa mu je bolše da se ne.
se pa je ironija zgodila,zdi se mi da v švici(zdej nism sigurna za državo)...za v zdravstvene namene so legalizirali heroin,travo pa zavračajo.kar se pa tega tiče,pa itak da bolj zagovarjam travo.saj od nje še ni noben umrl od heroina pa preveč.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Jaz sem sicer zelo omejila oz. popolnoma prenehala s kajenjem trave (se še odločam), ampak ne zarad škodljivih učinkov trave, ki jih v zmernem uživanju ni, ampak zato, ker mamo v družini pljučnega raka in tut v travi je zmešan mal tobaka. Sam zato, ker se bojim za pljuča. Poznam pa velik ljudi, k kadijo vsak dan in čisto normalno funkcionirajo, še več, njihove ocene na faksih so zelo dobre.
-
- Cosmopsiho
N{n}ka napisal/-a:Ja spomin ti pa res za...ejo,tud sama sem mela obdobje ko sem kadila,poleg tega sem bla tud bolj agresivna,sošolka me je nekaj gledala in sem jo nadrla pred vsemi.Pa tud več mozolčkov sem imela
rili? zaradi trave si jo nadrla? in mozolji so tudi s travo povezani. ne s tem da ti je pred nekaj časa štrene še pošteno mešala puberteta?
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
-
- Komunikatorka
floribunda napisal/-a:N{n}ka napisal/-a:Ja spomin ti pa res za...ejo,tud sama sem mela obdobje ko sem kadila,poleg tega sem bla tud bolj agresivna,sošolka me je nekaj gledala in sem jo nadrla pred vsemi.Pa tud več mozolčkov sem imela
rili? zaradi trave si jo nadrla? in mozolji so tudi s travo povezani. ne s tem da ti je pred nekaj časa štrene še pošteno mešala puberteta?
Kar se mozoljev in trave tiče...čist vrjamem,da so bli povečani,pa ne sam zarad pubertete...ker ko kadiš travo ti ful paše jest,še posebej pa te namami na sladko...od sladkega pa tud nastajajo mozolji.Ne pa sam od kajenja.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
barbika_444 napisal/-a:Ja najbol da na forumu napišem imena priimke in telefonske dilerjev hehehe
Za joint ne vem..... gram se pa da dobit na vsakem koraku![]()
Moj nasvet: ne kupuj.... Ne podpiram tega, še posebno pr "frišnih".
Jaz tud ne.nikomur od frišnih nism nikoli rihtala,nit ne bi nikoli...v bistvu nikomur več...se ne ukvarjam več s tem...naj se vsak znajde kak se če,če to hoče.in seveda,na vsakem vogalu se voha ganđa.
je pa blo lani poleti,ko sm še vlekla...skos sm mela pr sebi in seveda je moje dogajanje spremljala 10 let mlajša sestra,ki je skos za mano pa seko lazla ven,ko smo šle na "čik".pa je enkrat mene zakvačla da bi tud ona kadila.najprej sm se upirala pol pa sm se razpizdla in sfrkala enga jakega(skorej 1g dala v đi).pa smo šle lepo pušit...jaz povlekla par pljučk,ta malo pa sm štrafcirala,da je vlekla,dokler se skor "dušit ni začela" in je morala vsaka pljučka ful dolgo držat...sam pol je mela Santa Barbaro(točno to kar sem hotela).šla je z mano na benzo po čike in je mela filing da leti,da se ji vrti...na benzi pa navalila na sladkarije.seveda,da ji je dobrodušna starejša sestra kupla...sam največji point...mali je blo pol tak slabo,da sploh več za joint ne more slišat.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
merisima napisal/-a:floribunda napisal/-a:N{n}ka napisal/-a:Ja spomin ti pa res za...ejo,tud sama sem mela obdobje ko sem kadila,poleg tega sem bla tud bolj agresivna,sošolka me je nekaj gledala in sem jo nadrla pred vsemi.Pa tud več mozolčkov sem imela
Kar se mozoljev in trave tiče...čist vrjamem,da so bli povečani,pa ne sam zarad pubertete...ker ko kadiš travo ti ful paše jest,še posebej pa te namami na sladko...od sladkega pa tud nastajajo mozolji.Ne pa sam od kajenja.
Jaz pa vidim pri tistih ki kdijo travo daa skor nič ne jejo... Oz zelo malo... (đoint namesto večerje npr)...
Kajenje pa pač še nikol ni blo (in ne bo) zdravo za kožo
-
- Cosmopsiho
fun napisal/-a:merisima napisal/-a:floribunda napisal/-a:N{n}ka napisal/-a:Ja spomin ti pa res za...ejo,tud sama sem mela obdobje ko sem kadila,poleg tega sem bla tud bolj agresivna,sošolka me je nekaj gledala in sem jo nadrla pred vsemi.Pa tud več mozolčkov sem imela
Jaz pa vidim pri tistih ki kdijo travo daa skor nič ne jejo... Oz zelo malo... (đoint namesto večerje npr)...
Kajenje pa pač še nikol ni blo (in ne bo) zdravo za kožo
hm...da še kaj drugega zravn ne jemljejo mogoče?splošno znano je da ti ganđa poveča apetit.
sej baje znjo(itak medicinski nameni)zdravijo anoreksijo.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.