ŽuŽa napisal/-a:Kika napisal/-a:KittyCat napisal/-a:js sm nehala jest KT avgusta in od takrat pol nism mela menstruacije. zdej mi ja dala ginekologinja te tablete za sprožit M (par jih mam še za pojest) in zdej mene zanima, kdaj lahko spet začnem jest KT? takoj ko dobim M ali moram počakat?
a ne bi mogoče mal počakala, da se stvari uredijo? po mojem mnenju si boš s tem nardila škodo in še bolj zmedla že tko zmedeni naravni ciklus.
Zakaj pa nisi uprašala ginekologinje če si bla glih tm? Drgač se pa strinjam s Kiko.
k sm bla pr njej še ni blo tok hudo, zdele v enem tednu se je pa tok poslabšal... mam prov Grand Canyon po faci
se pa na žalost strinjam z vama, da je najbolš da zej pač počakam da se vse skup poštima

sam KT so mi res najbol pomagal prot mozolom, demet

Počutim se super, tudi nimam bolečin, mozoljev tudi ne, spet imam normalno prebavo, veliko manj živčna sem ... Sem pa na trenutke zelo žalostna, kot da me grabi nekakšna depresija. Se je še kateri to dogajalo? Imam dokaj stresno obdobje, tako da ne vem ali je to tudi posledica čiščena telesa ali je za to kriv le stres. Kakorkoli že, upam da čimprej mine. Edina res negativna stran vsega so kondomi.