vbistvu sm enmu da povem. Lep začetek, pravljica, fant spozna dekle, vse gre super. Vendar zelo kmalu fant začne omejevati dekle, o puščati za vsak pozdrav moških na cesti, med prijatelji (folk me je pozdravu, on me je pustu zarad tega). Metat naprej prjatlce prjatle (ceu čas zveze nisem šla ven niti enkrat).
Po vsem tem še zmer naivno vrjela, da se bo res spremenu.

Potem me žalil, govoril ku..., pras... lažniva hudičeva, prokletnica. Res nižje neb šlo. Očital bivše zveze,za katere sem povedala ker sem odkrita.
Ponovno poskušala vrjeti da bo drugače, vendar z pogojem da neha s tem in omejila najino druženje - kjer je spet počilo, da nimam časa, da se sigurno go..., mam druzga. Grdo žaljenje za zelo osnovne stvari, kot pot v trgovino, niti tok mi ne zaupa. NIČ!!!!
Vbistvu žaljivke po žaljivki in to samo zato VEM ker to pustim.
Samo povedat sem hotla da če to kdo bere naj gre stran od takšnega. Jaz ga imam resnično rada ampak ne razumem več s čim sem si zaslužila to. Veljam za vzorno dekle, pridno urejeno, res tip pa me dela za največjo k... na svetu. Brez razloga, ko se branim ne vrjame.
Kaj je narobe z mano da ne morem stran?
To je narobe a ne? Tega si nihče ne zasluži.
Pomagajte kako se rešiti. Srečevala ga bom pa še nekaj časa zagotovo-zaradi dela.
Hvala.