Pozdravljene (in pozdravljen moški del cosmopolitančkou

)
to je moj prvi komentar na cosmopolitan.si pa se mse ravno zaradi te(ali pa tej zelo podobni) temi registrirala.
naslednji mesec bom stara 17 let. verjetno si mislte mlada šjora...hja mlada že res..ampk neskončno ljubljena in zaljubljena...
imela sem fanta.starega seda j19 let. skupaj sva bila 10 mesecev in bil je moj prvi fant. takoj se je poštekal z mojimi frendicami in nisem bila nič sumljiva.sama sem imela najboljšo prijateljico in najboljšega prijatelja ki je bil bivši od te prjatlce. usej e blo super fino fajn..edini problem je bil da sm bla kot psička prvezana na povodec in ob vikndih nisem živela kot povprečna 16-letnca..bila sm doma..sama..ON (bivši) pa z MOJIMI prijateljicami zunaj..pa se mi ni zdelo čudno, prvoščla sm mu da uživa..usakič k ose je vrnu je mel čez use dost za povedat...usak viknd je spal pr men, starši sos e navezal nanj..jz pa..hehe po enm mescu nism bla več zaljubljena.. namreč navezala sem se na svojega najboljšega prijatelja..ki sem ga poznala prej že celo leto... in za katerega sem želela da moja kolegica nikol nebi bla z njim ker ni čutla NČ do njega.. in bol kot sm bla zalublena u njega bol mi je biu nedosegliu..BIUŠI OD BEST FRENDICE...in tko sm use do letošnjega aprila molčala...nato pa sva na ravnatelejv dan šla skupaj v lj [hodiva na isto šolo] in se med nama ni zgodil oNIČ, ker sem bila še vedno z bivšim...to je bilo na petek..na ponedeljek sem končala z biušim in na sredo sva se s tem fantom prvič poljubila, s tistim dnem se je moj svet spremenil. danes je točno 7 mesecev kar sva uradno skupaj..odkar naju ves svet prezira..odkar je on moje use..moj prijatelj,fant ,zaupnik... LJUBIM GA..kljub svojim 16 letom čutim da je pravi... starši so ga sčasoma sprejeli..ne morem verjeti vendar mi dovolijo spati pri njem..njegovi starši so me sprejeli kot svojega otroka... in vse je popolno
no skoraj VSE... moj bivši me je prevaral z skoraj vsemi mojimi frendicami.. in sedaj sm jz tista grda punca, ki je zdej z biušim od best frendice...
JZ sm poslušala srce
poslušala sm svoja čustva
PRVIČ v življenju sem se dala na prvo mesto.. in sem srečna , da je tem utako..
imam 2 prijateljici ki mi kljub vsemu stojita ob strani...
izgubila sem najboljšo prijateljico.. izgubila sem sošolce[ker je best frendica sošolka]..izgubila sem vse za kar sem živela zadnaj 3 leta..toda z enim poljubom..z enosamo iskreno potezo svojega srca sem si svoje življenje postavilana noge...našla smisel v vsem tem in lahko rečem, da mi ni žal ,d asem izgubila toliko "prijateljev" (tistih zaigranih).. bila sem prevarana, sama nikoli preverala... (o ja sem..v glavi :S )
Ljubim ga in če mislite da sem za to premlada, ne obsojajte...
menim samo, da kdor obsoja punce, ki svoj čas posvetijo svojim fantom ni ravno pravičen.. morda pa imajo tako kto jaz za to pojasnilo..morda pa lahko verjamejo samo še v ljubezen.(katera pa vsi vemo, da je kot igra na srečo..vsak lahko zadane še bolj verjetno pa izgubi..moja srečka je bila GLAVNI DOBITEK..

) vem, da je dolg komentar..vem pa tudi da po 7ih mesecih sem to izlila iz duše ravno zato, ker sem srečna
ker sem zaljublejna
ker sem ljubljena (: