sanjaanja napisal/-a:jullia_ napisal/-a:No, saj to sem hotela povedat. Za kakšne res velike investicije je to čisto premalo denarja.
Točno to. Bivših 7 milj. Ker dajem podatke po navodilih za seminarsko nalogo, naj povem, da ni to mišljeno, da bi ta znesek zadel na loteriji ipd., ampak si ga prislužil z delom.
Torej vzemimo, da je oseba stara 25 let, z nekim projektom si prisluži takšno količino denarja. Recimo, da je oseba zaposlena in ima narejen faks. Nima pa svojega avtomobila in stanovanja. Torej kaj zdaj, kako razpolagati s tem denarjem (naložbe, potovanja, nakup avtomobila, najem stanovanja, kredit, in še in še,...) Zanimajo me ravnanja s tem denarjem, ali ljudje pri teh letih koristno porabljajo denar, ali ne. Razmišljajo o stanovanju, dobrem avtomobilu, potovanjih, ali sploh o ničemer. Bi si plačali študij? Kaj jim je smisel, prioriteta?
ryu10kyu Vidiš tukaj je to napisala. Se mi je zdelo, da sem nekje prebrala, da se gre za zaslužek pri projektu. In kolikor jaz razumem ni to ona zaslužila, ampak neka izmišljena oseba, oseba ki je zajeta v seminarski in njen prijekt.