Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Jaz mam z večino bivših ful dobre odnose, ker smo se razšli normalno. S tem zadnjim ni šans da bi mela, ker mi je lagal in bil nasploh kreten. S takim človekom pa nimam kaj prijateljevat.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz mam dobre odnose z biušimi iz OŠ. Zdej se dost boljše štekamo kot takrat, ko smo bil u vezah. Slika
:D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

p!ka napisal/-a:Jz mam dobre odnose z biušimi iz OŠ. Zdej se dost boljše štekamo kot takrat, ko smo bil u vezah. Slika

ja ja, zveze iz OŠ se definitivno da primerjat z zdejšno :P
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

~NIA~ napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Jz mam dobre odnose z biušimi iz OŠ. Zdej se dost boljše štekamo kot takrat, ko smo bil u vezah. Slika

ja ja, zveze iz OŠ se definitivno da primerjat z zdejšno :P

ja itak..jst se z enim biušim iz oš, še zdej ne pogovarjam :D :D
Uporabniški avatar
morfin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a morfin »

Trenutno več kot leto in pol pa še kar ne gre prebolet
Je*t ga!: :?
Uporabniški avatar
toxic.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ×

Neprebrana objava Napisal/-a toxic. »

Js ga prebolevam že 14 mescou..pa kr negre iz glave :(
Weird.. and proud of it! ^^
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Jaz sem pa 6 mesecih na konju. Prebolela sem. Saj pridejo dnevi in noči, ko je težko, ko se spomnim, ampak, šla sem naprej, znova sem zaljubljena in nikoli več ga ne želim videti, slišati ali karkoli podobnega. Upam, da sem čez...
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

js se učasih sprasujem kako bom brez njega..k mi je biu use..in ga usak dan neznansko pogresam čeprav sta 2 meseca ze minla..in sploh ne vem kako bom lahko sla naprej..sj spoznavas nov folk in vse, amapk a veste un filing da deu tebe manka? :cry:
ankicaankica6
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ankicaankica6 »

Ful je težko, res, sama sem dvoletno vezo prebolevala več let (jasno, on je mene postil)... Ampak, kot ste že mnoge ugotovile, čas dela svoje. Prej kot slej preboliš. Je pa težko. Res težko. Ampak, zadoščenje je, ko ga srečaš po doolgem času in ugotoviš, da nimaš do njega več nobenih občutkov in se vprašaš, kaj hudiča si tako dolgo travmirala okoli njega...
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Larissa_ »

no pa pišem še jst u to temo...
trenutno res nevem kaj naj, samo nočem sploh razmišljati pa moram nekaj delati...
pri meni je bila res čudovita zgodba.
imela sem stvari v preteklosti ki so me nardile zafrustrirano, ki so me ranile in zaradi katerih nobenga nisem mogla spustit blizu. potem pa pride faks, predavanja in zraven tudi kakšna žurka. in tako nekako sem ga spoznala. novi sošolci in on eden izmed njih. še danes ne vem kako vendar nekega dne sva se začela malo drugače gledati, ker pa sem bila jaz med tistimi, ki ga je bolj odrivala od sebe, se je zgodba odvijala počasi. on je vztrajal, začela sva se pogovarjati, povedala sem mu nekatere stvari in počasi sva neko noč bila "prisiljena" spati skupaj. jaz sem se iz strahu tresla kot šiba na vodi, saj mi je biv všeč, nisem pa vedela, če sem zmožna pozabiti vse spomine in neprijetne izkušnje. njemu se je to "tresenje" ob vsakem negovem dotiku zdelo prikupno in tako je tisti večer prišlo do prvega poljuba. stvari so se razvijale naprej in kmalu sem bila v zvezi. počasi sem začela vrjeti, da morda življenje končno tudi mene pripravlja kaj lepega. jaz sem začutila tisto, česar sem se tako bala-ljubezen. počasi sem se začela popolnoma prepuščati in zopet zaupati nekomu. tako močno sem ga imela rada, da sem ga predstavila doma, mu zaupala vse kar se mi je v življenju zgodilo in mu oprostila marsikatero njegovo neumno izjavo. naj kdorkoli reče, bila sem res dobra punca! nisem mu nikoli težila, zaradi prijateljic, zaradi stvari, ki so pri njem prišle pred mano, pač imela sem ga preprosto rada.
učeraj pa bum! najprej mi reče če bi bila učeraj še pri njem(ker sem samo med tednam u lj), kar sem rekla da lahko, ko pa se pripeljeva pred njegovo stanovanje pa mi najprej pove, da ima njegov cimer veliko ljudi v stanovanju, potem pa mi pove da mi mora žal povedati, samo da to ni več to kar on hoče. nevem kaj je mislil. nevem kako je pričakoval da bom vse to prenesla. spet sem bila samo jaz tista, ki sem si po dovgih mesecih odganjanja vseh od sebe pustila se zaljubiti. bila pa se očitno edina. kako ti lahko nekdo reče, da je šel v zvezo ne tako zaljubljen saj to pri njemu ponavadi pride kasnjeje, vendar pač pri njemu ni. kako mi potem lahko reče da me ima rad in me gleda v oči. ne razumem nič, samo vem da se v sebi lomim. učeraj sem uzela potovalko in preprosto odšla iz njegovega stanovanja ne da bi mu povedala kam. on ni prišel ne za menoj, niti sms mi ni poslal, čeprav ve da sem v ljubljani še vedno precej izgublena in predvsem sama.
in sedaj moram tako kot vedno oditi naprej in zopet živeti to moje življenje, ki je po domače pomevedano u k....
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

_Larissa_, zelo mi je žal zate.Ker vem, kako se počutiš. Bodi močna zase. Sigurno ni to kar konec Mogoče se še pogovorita, skušata rešiti stvari. Drži se, mi smo s teboj :knuddel:
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala razlagalka sam kuko nj ne bo konc če je reku da me pač nima rd... jst mam občutek kokr da j blo use zlagan pa da sm sam jst una budala k se j zalubla pa mela res rada...
ah morm it čez to sam teško je...
morm se nekak zamott k to ni dobr da sa o tem premišlujem...
pa skrbi me kuko nj usm povem zdj pa k mava skupne kolege kaj bo pa domači kuko bojo prenesl k so ga mel res radi...
kr neki,,,,
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

ah, za druge naj te pa res ne skrbi. to je tvoje življenje in reakcije vseh ostalih so še najmanj :) čas celi vse rane, tako pravijo in še kako drži.

vazžno pa je vseeno da si v sebi močna in da v svojem življenju najdeš stvari, ki te veselijo in te bojo malo bolj okupirale ta začetni čas. je pa z vsakim dnevom bolje. :)
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala obema za odgovore...
res je tesko sam se pobiram. pac se je z zadevam treba sprjaznt...life goes on... :( ...
zdj poskusam sam cimbl okol hodt pa se zamott da ne premislujem prevec, sam se ponoc je to neki najbl nemogocga...
upam da bo nehal tko bolet pa da se bom s cajtam res sprjaznla... :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Vem , vem, točno tako sem se počutila, kot da mi nekaj manjka, kot da ne morem dihat. Tisti, ki te imajo radi, ti bodo pomagali, te bodo podpirali. In vsak dan in vsaka noč je lažja. Verjemi, čeprav se ti zdajle zdi neverjetno. Držim pesti, da bo tako čimprej. :knuddel:
Zaklenjeno