anketa o varanju
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Yazmeen napisal/-a:Sem varala. Zveza je šla že zlo k koncu, zalubla sm se v druzga in bla z njim, predn sm/sva končala zvezo. Nism pa lih ponosna na to.
Aja, no tle^^ sm mela v mislih samo resne zveze.
Pr unih kratkih zvezicah, ki so trajale mesec al pa dva, k je blo itak bolj kot ne sam eno bluzenje (ni blo ful resn), sm pa tud varala ja, pa vrjetn tud oni mene

Dead_kid napisal/-a:Prevarala bivšega na koncu, je bil samo povod za konec. Sm se pa soočila z njim, sva se enkrat dobila na kavi, da sm mu priznala.
tak sm tud jaz nardila...seveda,ko je blo vsega konc...a to da sm unga bika prevarala je bil povod,da sm končala nič kaj prijetno zvezo...prevarana pa sm bla fulkrat...prvi tip me je varal,ko je le mogel in kakor slišim...tip ma zdej 30...pa še skos ni pr sebi...mene je varal s puncio s kero je bil za menoj...njo je hotel varat z mano....sam nikoli...pač varanje mi je priznal ko sva končala...
meni ni žal da sem bivšega prevarala.srečna sem zarad tega...prvič v lajfu sem varala in sem prepričana da tudi zadnjič...ker to kar mam zdaj ne bi rizkirala.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Ni nujno, je pa pogosto. Če bi jst zvedla, da sem bila prevarana, bi bila zelo prizadeta. In najbrž se ne bi ful nazaj držala, če bi imela kdaj željo bit s kom - bi si samo mislila, da mu vračam. Čeprav se zavedam, da to lahko samo vodi h koncu zveze in prav nikamor drugam. Drugač pa (za moje pojme) s prvim varanjem prekineš zaupanje v zvezi. Brez zaupanja je pa brezveze nadaljevat.
a_pikica_a napisal/-a:Haha, Tamara ma res, kot da poslušam svojo kolegico.
Enkrat je šla nekam in rekla, da ne bo nikoli varala, raje pusti fanta in glej ga zlomka, prevarala je. Nikoli ne veš, ji pa je bilo krepko žal, potem.
Res pa je, kot je nekje se mi zdi julija napisala, varanje je produkt slabe zveze. Vedno sta kriva 2
tako je tudi moja kolegica govorila ... preden smo šli na maturantski je rekla 'nee, jst grem dol uživat s sošolkami, ne pa bluzit s tipi' .. ja in lih na maturantskem je tipa prevarala in to z 2 al celo 3

Let's swim to the moon .....