tkole upam da bo kmal pr vsaki ženski

ryu10kyu napisal/-a:LuvDancin napisal/-a:*hox* napisal/-a:Moj fant naredi vse kar je treba.
Moj tudi. Posesa flet, poriba, zlikat si zna, oprat tudi, kuha ful rad in zlo dobr ... Za ožent!
On morda je...ampak ali se vprašaš ali si ti za oženiti (oziroma omožiti)?
ryu10kyu napisal/-a:obliterator napisal/-a:Kar se pa meni zdi zabavno je, da se vedno več ženskam kratko malo j*** za ta stvari in raje posedajo in nakupujejo in podobne stvari. Seveda si me drznem posploševati moje opažanje na celotno žensko populacijo, vendar se opazno pojavlja nek trend.
Bi mogoče katera hotela to pojasniti.
Tebi je zabavno...moški drugače gledajo na to.
Meni se zdi normalno, da ima ženska neke navade tudi v gospodinjstvu in ji ni težko doma kaj narediti. V nasprotnem primeru pač dolgoročno pri meni ne bo šlo skozi.
Ker ženske, ki zna biti samo "lepa", poležava in špila damo pač ne želim imeti ob sebi.
Če pa komu to odgovarja pa njegova izbira.
*QueenBitch* napisal/-a:
Jaz ugotavljam, da se moraš včasih pač odločit al je stanovanje v nulo pospravljeno al pa maš čas za druge stvari. Pač meni stanovanje popolnoma brez prahu in vse pospravljeno in sterilno pač ni prioriteta in si včas rajš vzamem čas za prjatle kot pa da bi prežvela popoldan med pospravljanjem.
BlackMagicWoman napisal/-a:Jaz lahko za svojega fanta povem le to da je najboljši. Vso delo si lepo razdeliva. Nikoli ne rečeva npr. ti boš to naredil, jaz bom tisto, ampak delava timsko, tako da mi recimo on vedno brez da bi me vprašal pomaga, ali pa jaz delam eno, on pa se prime drugega dela. Včasih pa se recimo prav kregava kdo bo pomil posodo, ker jo hočeva oba. Na splošno pa se v vseh stvareh odlično dopolnjujeva.
anoyel napisal/-a:BlackMagicWoman napisal/-a:Jaz lahko za svojega fanta povem le to da je najboljši. Vso delo si lepo razdeliva. Nikoli ne rečeva npr. ti boš to naredil, jaz bom tisto, ampak delava timsko, tako da mi recimo on vedno brez da bi me vprašal pomaga, ali pa jaz delam eno, on pa se prime drugega dela. Včasih pa se recimo prav kregava kdo bo pomil posodo, ker jo hočeva oba. Na splošno pa se v vseh stvareh odlično dopolnjujeva.
vidva sta pa en posrečen par. da bi se midva kregala kdo bo posodo pomil. mislim, da tega ne bom vidlače js kuham, on pomiva ipd. da bi se pa kr oba zagnala posodo pomit - to pa ne