Cosmo obdarovanje 2008
-
- Cosmopolitanka
sončk napisal/-a:Jochie napisal/-a:tule operiramo z nicki in ime z naslovom je samo "nujno zlo", da darilo pride na cilj! tako še vedno vztrajam pri svojem predlogu, katerega si citirala!
Ja sam tuki lahk pride do nepristranskosti... Sej vsi poznamo forumske naveze. a ni bolš da so vsa darila enakopravna in da ne vemo (oz nismo čisto prepričani) komu pošiljamo?
zame je čar, da vem, kateri uporabnici pošljem, malo podrobneje preberem njene poste, jo na ta način skušam "spoznati" oz. "oceniti" in na podlagi tega izberem darilo, za katerega obstaja možnost, da bi ji bil celo všeč...

to je zame čar in izziv!

- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Jochie napisal/-a:zame je čar, da vem, kateri uporabnici pošljem, malo podrobneje preberem njene poste, jo na ta način skušam "spoznati" oz. "oceniti" in na podlagi tega izberem darilo, za katerega obstaja možnost, da bi ji bil celo všeč...![]()
to je zame čar in izziv!
Se popolnoma strinjam! Jaz bi tudi rada izbrala darilo za konkretno osebo in podarila nekaj, kar ji/mu bo všeč, ne pa kr neki na pamet. Da ne bom na koncu pol Jochietu poslala roza puhaste copate št. 38!

- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
prinzessin, ti si zame princessin in me ne zanima, če si micka kovačeva ali nevemkdože iz majhnega dola...
jaz želim cosmoobdarovati prinzessin in ne micko kovačevo. naslov micke je samo nujno zlo, da darilo pride do prinzessin, seveda pa se pojmuje, da smo vsi dovolj zreli, da identitete ne zlorabljamo.
in če izberejo, da obdarujem prinzessin, bom malo pobrskal po forumu, da prinzessin malo spoznam in mislim, da bo izbira darila veliko lažja, kot pa če bi vedel, da moram darilo poslati micki kovačevi...
upam, da razumete!
jaz želim cosmoobdarovati prinzessin in ne micko kovačevo. naslov micke je samo nujno zlo, da darilo pride do prinzessin, seveda pa se pojmuje, da smo vsi dovolj zreli, da identitete ne zlorabljamo.
in če izberejo, da obdarujem prinzessin, bom malo pobrskal po forumu, da prinzessin malo spoznam in mislim, da bo izbira darila veliko lažja, kot pa če bi vedel, da moram darilo poslati micki kovačevi...
upam, da razumete!

- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica