Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

prijateljstvo med moškim in žensko po končani medsebojni zvezi ne obstaja!!!!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

študentka20 napisal/-a:prijateljstvo med moškim in žensko po končani medsebojni zvezi ne obstaja!!!!

oja, obstaja! :wink:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz pa mislim, da dost upliva na to kakšna je bla ta zveza, zakaj sta končala, kolko časa sta bla skupej... Jz ne bi delala neke velike drame, če bi bla s fantom 2 mesca skup in bi me pol prevarau. Večjo dramo pa bi delala, če bi mi to naredu po recimo 5 letih.
Sam ubistvu čist izi je govorit v teoriji, težje v praksi. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

*purple* napisal/-a:
študentka20 napisal/-a:prijateljstvo med moškim in žensko po končani medsebojni zvezi ne obstaja!!!!

ja kakšna pa je bila ta zveza?? več let al samo tak par mescev?? pa razlog za konec??

vem da pri meni ne more obstajati. :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Ko oba prebolita in ne gojita nikakršnih zamer, obstaja.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Dokler nekje globoko v sebi veš, da bi z nekom super funkcioniral v zvezi in si razbijaš glavo glede njegove nove punce, se temu ne reče prijateljstvo.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja samo ribca govori o prijatejstvu v tem trenutku. zdaj, ko je končala s svojim dragim. po komaj nekaj mesecih. v tem primeru pa ne vem če se bo dobro izšlo. :D
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Ne more obstajat, dokler eden od njiju goji še katero ljubezensko čustvo.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
ribca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ribca »

mislm da obstaja prijateljstvo, ampak sam če sta oba za...kar pa v mojmu primeru nebo, če se nebo res potrudu za to, ker jest sm naredla dost in ne morem in ne mislim več, tolk se pa že spoštujem :D
drgač sva bla skupi eno leto in pol, zgledalo je pa kot bi bla že celo življenje, sej mogoče je tut to krivo, vsakič je blo tak vsakdanje, nč razburljivga, kar mene ne moti, on se je pa pomoje ustrašu :), je pa tut res, da je bla to za oba prva resna zveza...
sicer nisem kak velk optimist, verjamem pa vseeno v to, da je možno prijateljstvo po končani zvezi, tut za naju, sej ne pravim da zdaj, ampak mogoče čez kako leto, mogoče nekoč...če ne drugega upanje umre zadnje...
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

ribca napisal/-a::)
če sva prijatelja? ko sva šla narazn, je rekel da si želi da ostaneva prijatelja, tut jest sm izrazla to željo...narazn sva šla zato, ker ni vedu kaj mu je, ker pravi da je zasrov, tko kot je rekel da bo...da me ma še vedno rad in nemore gledat kolk me spravla v slabo voljo, jest sm pa vedno nasmejana oz. me ma najbrž zdaj rad na drug način...ko sm mu rekla nej pove če je to zardi druge, je reku, če mu ne zaupam, da itak da ni, rekla sem da mu, ampak če izvem da je blo zarad tega, mu pa zamerm...po enmu mescu sva bla na kavi sicer kot 'prijatelja', ampak počutla sem se nekak čudn in tak sem ga nasledn dan poklicala in mu rekla, da če se lahko še enkrat pogovoriva, da me zanima kaj je ugotovu v tem mescu, pa če si želi da ostaneva prijatelja, da se bova mogla še enkrat (takrat ko sva končala zvezo sva sedela v avtu še 3 ure, mogoče sem čudna, sam vseen mislm da se morš pogovort pol še enkrat k daš skos tisto tanajhujše :)), odgovor je bil, da mu morm dat čas...in potem zvem, (3 tedne je od pijače), prejšn teden, da ima punco...ko že mislm da je konec, da sem se spravla v red, sprejmem, da ne čuti več tega...me zadane najhujš...nemorem razumet kako mi nemore oz. mi ni mogu, tega povedat, že mogoče da nisva šla narazn zaradi druge, ampak pred tremi tedni je pa to že vedel (darilo za rojstn dan je pa sprejel...)...kdo je njegova nova punca nevem zagotovo, mislm pa da sošolka na faksu (že prej sta se dobr razumela, vem da sta se tut pogovarjala o nama...)...zdej me ni še nč klical, pisal...nevem če ve da vem da ima punco...najrajš bi ga poklicala, ampak vem da nebom nič dosegla, lahko samo čakam...
odgovora na tvoje vprašanje nevem :), z moje strani bi bla lahko prijatelja, z njegove nevem...ampak če bova bo pokazal čas in njegova prpravjenost za al pa ne...jest vrjamem v to da sva lahko (in še vedno nekje na dnu srca vrjamem da bi nama lahko uspela tut zveza...)
kkšn predlog kaj naj nardim?
vidva sta prijatelja?

tvoj post sem brebrala dvakrat,ker ne morem verjeti da se je nokomu zgodila ČISTO enaka stvar.tako da ne bom opisovala kaj se je zgodilo med nama ker stvar ČISTO identična tvoji,le da se jaz verjetno držim veliko slabše kot ti in da njegova zdejšna "prijateljica" še ni uradno punca,čeprav je priznal da je zaljubljen vanjo.
nisva prijatelja,ker tudi te obljube ni držal.če želiš mi lahko pišeš na ZS pa se bova lahko kaj pomenili oz.svetovali ena drugi,glede na to da ravno jz najbolj razumem v kakšni situaciji si(in obratno :wink: )
Klea_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Klea_ »

:)
Zadnjič spremenil Klea_, dne 10. Feb. 2009 19:51, skupaj popravljeno 1 krat.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Zdej samo upej, da te ne bo obveščau o usakem njunem koraku, da si slučajno ne boš kej domišljala. Hec. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

kar se tiče te teme je težko reč kolko ćasa je potrebno,da preboliš končano zvezo.tu je vmes ful veliko dejavnikov,ki vplivajo na to...odvisno je kolko časa si z nekom v zvezi,kolk maš to osebo rada,kaj vse te veže najnj,kakšen odnos je imel partner do tebe itd itd.
včasih daš čez že po manj kot enem mescu...včasih pa lahk traja ful dolgo.in eno zvezo,v keri ni blo kaj dost lepega daš hitreje čez,tisto kar ti je kao malo bed ko mine ni nč drugegakot bes sama nase,zakaj.
če ti je pa z nekom kul je itak treba ful dlje časa.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

študentka20 napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

ja kakšna pa je bila ta zveza?? več let al samo tak par mescev?? pa razlog za konec??

vem da pri meni ne more obstajati. :D

ja odvisno a ne, kukr pr komu.
če sta se razšla, ker pač oba ne čutita več tistega kar bi morala, potem sta komot prijatelja..seveda pa kukr en še kej čuti to ne gre.Oziroma prisilno mogoče gre en čas..ampak na dolgi rok pa verjetno ne.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

mah jz z bivšimi nimam nobene želje po prijateljstvu, zame so ti ljudje samo še preteklost in se ne ukvarjam več z njimi.
Zaklenjeno